Ezek a filmek és sorozatok érkeznek márciusban a SkyShowtime-ra

Napra pontosan egy hónappal a start után, március 14-én további tartalmi frissítés érkezik a SkyShowtime-ra Magyarországon. Még több film és sorozat válik márciustól elérhetővé, és onnantól még mindig majd egy hónapig él az örök életre szóló 50%-os kedvezmény az új streaming szolgáltatásra.

SkyShowtime

Mi érkezik márciusban a SkyShowtime-ra?

Ahogyan azt korábban is megírtam, március 16-tól, csütörtöktől válik elérhetővé a platformon a Warner által elkaszált A besúgó már SkyShowtime Excusive sorozat első évada, és már csak a szolgáltatótól fog függeni, hogy Szentgyörgyi Bálint sorozatának megrendeli-e a folytatását.

Viszont ezt megelőzően is kapunk majd új és folytatódó sorozatokat, és további, a platform hubjához tartozó stúdiók által készített közönségkedvenc filmeket is. Érdemes átnézni a márciusi kínálatot:

Amikre érdemes lesz várni márciusban a SkyShowtime-on Magyarországon:

Czech It Out! (Spolu & hladoví)

A híres ínyenc, Lukáš Hejlík és kamaszkorú lánya, Klára Hejlíková egy hatalmas kulináris kalandra indulnak Csehországban, hogy felfedezzék mindazokat az ételeket, kulturális fogásokat és mókát, amit az országuk csak kínálhat. Az apa-lánya duó gasztronómiai és kulturális jelentőségű helyszíneket, valamint egyedi szálláshelyeket és éttermeket látogat meg Morvaországban, Bohemiában, illetve azon túl – miközben egyre többet tudnak meg magukról és egymásról is. Klára illusztrált útinaplójának bejegyzései, a Czech It Out! arra invitálja a helyieket és a turistákat egyaránt, hogy egy kis ízelítőt kapjanak Csehországból.

 1. ÉVAD EPIZÓDOK: 8

Hackerville

Amikor egy német nagybankot ért hekkertámadás szálai Romániába vezetnek, Lisa Metz (Anna Schumacher), a BKA kiberbűnözési szakértője Frankfurtból Temesvárra utazik, hogy együtműködjön a helyi nyomozókkal. Amikor Lisa megérkezik abba az országba, ahonnan szülei gyerekkorában elmenekültek, vegyes érzelmek kavarognak benne: egyszerre érzi ismerősnek, ugyanakkor teljesen idegennek ezt a világot. A lánynak életében először szembe kell néznie családja homályos múltjával. A kulturális különbségek legélesebben a helyi temesvári nyomozó, Adam Sandor (Andi Vasluianu) jelenlétében érezhetők, akinek gondolkodásmódját Lisa mélységesen frusztrálónak találja… és az érzés kölcsönös.

 1. ÉVAD EPIZÓDOK: 6

Ruxx

A Ruxx egy modern párkapcsolati dráma. Románia fiatal generációjáról szól, akik egy olyan országban élnek, amelyben a múlt és a jövő egyszerre van jelen. A történet a címszereplő Rux (Raluca Aprodu) körül forog. A lány egy nagymenő bukaresti ingatlanfejlesztő cégnél igyekszik helytállni, és azzal küzd, hogy élete egyéb területeit se hanyagolja el. Támogatja a családját, és mindent megtesz, hogy az USA-ban élő szerelme és közte a távkapcsolat ellenére ugyanolyan hévvel lobogjon a láng, mint azelőtt. Rux megpróbálja elhagyni Romániát, hogy Los Angelesbe utazhasson, de az élet összeesküszik ellene, és főnöke az eddigi legnagyobb projektet bízza rá: a felesége választási kampányát Bukarest polgármesteri címéért.

 1. ÉVAD EPIZÓDOK: 8

The Sleepers (Bez vědomí)

A The Sleepers egy 1989 végén, a szovjet birodalom összeomlásakor játszódó kémdráma. A 40 éven át tartó moszkvai uralomnak véget vető bársonyos forradalom kellős közepén egy átlagos, hétköznapi nő belecsöppen az egymásnak feszülő állambiztonságiak és a disszidensek merőben eltérő világába, és fokozatosan rákényszerül, hogy döbbenetes titkokat fedjen fel róluk.

 1. ÉVAD EPIZÓDOK: 6

Success (Uspjeh)

A Success egy több szálon futó dráma erőteljes karakterekkel a középpontjában, akiket felőröl az élettel való küzdelem és a különböző sorscsapások. Ahogy egy végzetes éjszakán elkövetett tetteik következményei kezdenek beszivárogni életük minden területére, ezek a különböző hátterű, hétköznapi emberek úgy döntenek, hogy felveszik a kesztyűt, amit a sors dobott nekik. A sorozat egy keserű óda Zágráb városához, sötét képet festve a mai társadalmak működéséről olyan átlagos emberek történetein keresztül, akik a szakadék szélén egyensúlyoznak. Egy általános érvényű, többrétegű történet, amely a frusztráció, a tehetetlenség és a passzivitás érzéseit tárja fel a számunkra is ismerős emberek életében – mindezt a szerelem, munka, család, hűség, bizonytalanság és bűnözés tükrében.

 1. ÉVAD EPIZÓDOK: 6

Tuff Money (Bani Negri)

A Tuff Money két közlekedésbiztonsági technikus történetét követi nyomon, akik elindítanak egy megállíthatatlan lavinát. Miután felbosszantották magukat, hogy a legrosszabb helyeket kapták a bárban, ahol egy focimeccset akartak megnézni, Doru és Ionel azzal kezdenek viccelődni, hogy végrehajtanak egy rablást, hogy soha többé ne kelljen a társadalmi ranglétra legalján tengődniük. A beszélgetésüket kihallgatja a bár kétes hírű tulajdonosa, és a poénnak induló ötlet elindul a megvalósulás útján. Doru és Ionel egyszer csak azon kapja magát, hogy rájuk akarják kényszeríteni a rablás végrehajtását. Kiszállni nem tudnak, mert bárhova fordulnak segítségért, még a hivatalos szervek is csak azt nézik, hogyan kaphatnak részt a zsákmányból. A két kutyaszorítóba jutott főhős megpróbál lavírozni az erkölcsi tartás és az életben maradás között.

The Black Phone

Finney egy szégyenlős, de éles eszű 13 éves fiú, akit elrabol egy szadista gyilkos, és a hangszigetelt pincéjében tartja fogva, ahol a sikoly nem sokat ér. Amikor egy, a hálózatról leválasztott telefon csörögni kezd a falon, Finney rájön, hogy hallja a gyilkos korábbi áldozatainak hangját. Ők pedig halálosan elszántak, hogy ami velük megtörtént, ne történhessen meg Finney-vel. A négyszer Oscar-díjra jelölt Ethan Hawke karrierje eddigi leghátborzongatóbb szerepében és Mason Thames élete legelső szerepében mutatkozik be. A The Black Phone producere, rendezője és társ-forgatókönyvírója Scott Derrickson, a Sinister, a The Exorcism of Emily Rose és a Marvel-féle Doctor Strange című filmek író-rendezője.

Március 16

A besúgó S01

1985-ben, a kommunista Magyarországon járunk. A sakkbajnok Geri (Váradi Gergely) alig várja, hogy Budapesten megkezdhesse másodéves egyetemi tanulmányait még akkor is, ha emiatt maga mögött kell hagyja beteg öccsét és családja többi tagját. De Gerinek van egy titka. Lányokkal és bulizással kapcsolatos terveit beárnyékolja, amikor a Magyar Állambiztonság megzsarolja őt, hogy kémkedjen karizmatikus osztálytársa, az egyre radikálisabb demokráciapárti Száva Zsolt (Patkós Márton) után. Ahogy Geri a bulikat és a politikai vitákat próbálja egyensúlyozni, Száva hamar rájön, hogy van köztük egy besúgó. Ahogy a kémkedés a saját sakkmeccsévé válik, Geri próbal megbírkózni azzal, hogy barátait elárulja bátyja megmentése érdekében, valamint igyekszik választ találni a kérdésre: kinek az oldalán álljon.

 1. ÉVAD EPIZÓDOK: 8

Március 22

Smile

Miután szemtanúja lesz egy páciensét érintő bizarr, traumatikus incidensnek, dr. Rose Cutter (Sosie Bacon) ijesztő és megmagyarázhatatlan jelenségeket kezd tapasztalni. Az egyre elhatalmasodó rettegés kezdi átvenni az irányítást az élete felett. Rose-nak a túlélés érdekében szembe kell szállnia felkavaró múltjával, hogy kiszabadulhasson ebből a szörnyű, új valóságból.

Március 31

Rabbit Hole

A kémthriller-sorozat John Weirről (Kiefer Sutherland), a megtévesztés mesteréről szól, aki az ipari kémkedés világában tevékenykedik, és akit befolyásos hatalmi körök gyilkossággal vádolnak.

 1. ÉVAD EPIZÓDOK: 8

1923 (új részekkel)

Az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan 1923 című filmje a „Yellowstone” eredettörténetének folytatása, a rekordokat döntögető 1883 után. Az 1923 című film az Oscar-díjra jelölt Harrison Ford és az Oscar-díjas Helen Mirren főszereplésével a Dutton család új generációját mutatja be. A film a huszadik század elején játszódik, amikor a járványok, a történelmi aszály, a szesztilalom vége és a nagy gazdasági világválság egyszerre sújtják a hegyvidék nyugati részét és az ott élő Duttonokat.

 1. ÉVAD EPIZÓDOK: 8

Funny Woman

A sorozat Nick Hornby Funny Girl című bestsellere alapján készült. A blackpooli szépségkirálynő, Barbara Parker (Gemma Arterton) történetét meséli el, aki Londonban próbál boldogulni a 60-as évek virágkorában. Parker humoráról kiderül, hogy ez a legnagyobb erőssége, és megszületik a vicces nő új karaktere.

 1. ÉVAD EPIZÓDOK: 6

Law & Order S02

A legendás Emmy®-díjas filmproducer, Dick Wolf alkotása, az eredeti Law & Order visszatér. A vadonatúj évad olyan történeteket dolgoz fel, amelyeket a modern világ leghíresebb esetei ihlettek. Az új sztárokat és visszatérő kedvenceket felvonultató, Emmy®-díjas dráma a klasszikus kétrészes megközelítést alkalmazza, amely a bűnügyeket felderítő rendőrség és az elkövetőket üldöző kerületi ügyészek munkájába egyaránt bepillantást nyújt.

22 ÉVAD EPIZÓDOK: 22

Mayor of Kingstown (új részekkel)

Az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan és Hugh Dillon főszereplésével készült Mayor of Kingstown a McLusky családot követi, amelynek tagjai abban a michigani Kingstownban hatalomgyakorlók, ahol a bebörtönzés az egyetlen virágzó iparág. Az Oscar-díjra jelölt Jeremy Renner és az Oscar-díjas Dianne Wiest főszereplésével a sorozat a rendszerszintű rasszizmus, a korrupció és az egyenlőtlenség témáit feszegeti, bemutatva, ahogy a szereplők egy olyan városban próbálnak rendet és igazságot teremteni, ahol ezek egyike sem létezik.

 1. ÉVAD EPIZÓDOK: 10

The Best Man: The Final Chapters (új részekkel)

A Malcom D. Lee (Girls Trip) által írt és rendezett, azonos című film alapján készült sorozat Harper, Robyn, Jordan, Lance, Quentin, Shelby, Candace és Murch életének alakulásáról számol be. A történetben kapcsolataik fejlődése és a múltbéli sérelmek felszínre törése során látunk bele az életközépi válság örömökkel is teletűzdelt, kiszámíthatatlan szakaszaiba.

 1. ÉVAD EPIZÓDOK: 8

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.