Itt a teljes lista: Ezekkel a sorozatokkal indul a SkyShowtime Magyarországon

Már két hét sincs addig, hogy az új streaming szolgáltató a SkyShowtime megérkezzen Magyarországra. Most megismerhetitek azokat a sorozatokat, amik az indulásnál már elérhetőek lesznek, amiket előfizetés esetén már azonnal áthattok a február 14-ei indulásnál.

A teljes kínálat itt érhető el.

Sorozatcímek:

1883


A Yellowstone eredettörténete, az 1883 a Dutton család történetét követi nyomon, amint nyugat felé veszik az irányt a Great Plains-síkságon keresztül a megszelídítetlen Amerika utolsó bástyája felé. A nyugati terjeszkedésről szóló, életszagú történetben szegről-végre megismerünk egy családot, amely a szegénység elől egy szebb jövő reményében menekül az amerikai ígéret földjére, Montanába. Sam Elliott, Tim McGraw és Faith Hill főszereplésével.

1923


Az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan 1923 című filmje a „Yellowstone” eredettörténetének folytatása, a rekordokat döntögető 1883 után. Az 1923 című film az Oscar-díjra jelölt Harrison Ford és az Oscar-díjas Helen Mirren főszereplésével a Dutton család új generációját mutatja be. A film a huszadik század elején játszódik, amikor a járványok, a történelmi aszály, a szesztilalom vége és a nagy gazdasági világválság egyszerre sújtják a hegyvidék nyugati részét és az ott élő Duttonokat.

A Friend Of The Family


A főszerepben Anna Paquin, Jake Lacy és Colin Hanks – A Friend Of The Family a Broberg család megrázó, igaz történetén alapul, akiknek lányát, Jant a család egyik karizmatikus, megszállott „barátja” éveken keresztül többször is elrabolt. A hitük, családjuk és közösségük iránt elkötelezett Brobergék egyáltalán nem voltak felkészülve arra a kifinomult taktikára, amellyel szomszédjuk kihasználta gyengeségeiket, szétválasztotta őket és ellenük fordította lányukat. Ez a történet arról szól, hogyan változott meg végérvényesen az életük, és hogyan élték túl a megpróbáltatásokat.

1 évad, 9 epizód

Funny Woman


A sorozat Nick Hornby Funny Girl című bestsellere alapján készült, amely a blackpooli szépségkirálynő, Barbara Parker (Gemma Arterton) történetét meséli el, aki Londonban próbál boldogulni a 60-as évek virágkorában. Parker humoráról kiderül, hogy ez a legnagyobb erőssége, és újraértelmezi a vicces nő karakterét.

Az első három rész az indulásnál elérhető, majd hetente érkeznek az új epizódok.

Halo

A sikeres videójáték alapján készült, akciódús tévésorozat a Halo világát kelti életre. 2552-ben a Madrigal bolygón az emberek a Földtől való függetlenségükért harcolnak, de egy végzetes találkozás az idegenek szövetségével, a Covenanttal megnehezíti a dolgokat. Master Chief John-117, egy kibernetikusan feljavított szuperkatona és szuperkatonái, a Spartanok csatlakoznak a harchoz.

1 évad, 9 epizód

All The Sins

Lauri Räihä nyomozót két férfi meggyilkolásának kivizsgálására küldik abba az észak-finnországi kisvárosba, ahol felnőtt.
A nyomozás lehetőséget kínál arra, hogy elmeneküljön a párterápia és a férjével való megromlott kapcsolata elől. A hazatérés arra kényszeríti, hogy szembenézzen a családjával és a mélyen vallásos közösséggel, amely kitaszította őt.
Lauri társával, Sanna Tervóval együtt – aki a felszínen egy gondtalan lélek, azonban szintén megvan a maga nehéz múltja – válaszokat keres a bűnügyre, hogy aztán új igazságokat fedezzen fel önmagáról, szülővárosáról és arról, hogy létezik-e a minden bűnt megbocsátó hatalom.

1-3 évad

American Gigolo

Az American Gigolo, az 1980-as ikonikus film mai feldolgozása, Julian Kaye életét követi, aki 15 év után szabadul a börtönből, és egykori szeretőjével, a Gretchen Mol által alakított Michelle-lel, valamint problémás édesanyjával és az őt eláruló emberekkel való bonyolult kapcsolatait próbálja rendezni. Mindeközben Julian azon fáradozik, hogy kibékítse múltbéli dzsigoló szerepét mai énjével. Sunday nyomozó – akit Rosie O’Donnell alakít – az igazságot keresi a gyilkossággal kapcsolatban, amely miatt Julian évekkel ezelőtt börtönbe került, és eközben egy sokkal nagyobb összeesküvést tár fel.

1 évad, 8 epizód

Let The Right One In


Az eredeti svéd regény és film ihlette sorozat középpontjában Mark (az Oscar-díjra jelölt Demián Bichir) és lánya, Eleanor áll, akiknek az élete 10 évvel ezelőtt gyökeresen megváltozott, amikor a lány vámpírrá változott. Eleanor 12 évesen a külvilágtól teljesen elzárva él – csak éjszaka mehet ki, miközben apja mindent megtesz, hogy emberi vérrel lássa el, amire szüksége van az életben maradáshoz. Az erős érzelmeket és félelmetes jeleneteket kombináló Engedj be! című sorozat felborítja a műfaji elvárásokat azzal, hogy naturalista szemlélettel mutatja be az emberi gyarlóságot, erőt és együttérzést.

1 évad, 9 epizód

Mayor of Kingstown

Az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan és Hugh Dillon főszereplésével készült Mayor of Kingstown a McLusky családot követi, amelynek tagjai abban a michigani Kingstownban hatalomgyakorlók, ahol a bebörtönzés az egyetlen virágzó iparág. Az Oscar-díjra jelölt Jeremy Renner és az Oscar-díjas Dianne Wiest főszereplésével a sorozat a rendszerszintű rasszizmus, a korrupció és az egyenlőtlenség témáit feszegeti, bemutatva, ahogy a szereplők egy olyan városban próbálnak rendet és igazságot teremteni, ahol ezek egyike sem létezik.

1- 2 évad. A második évad első 3 része kezdésnek elérhető, majd hetente új epizódok.

Star Trek: Strange New Worlds


A Star Trek: Strange New Worlds azokat az éveket mutatja be, amikor Christopher Pike kapitány kormányozta a U.S.S. Enterprise űrhajót. A sorozat Pike kapitány, Spock tudományos tiszt és Una parancsnok kalandjait követi nyomon azelőtt, hogy Kirk kapitány a U.S.S. Enterprise űrhajó fedélzetére lépett.

1 évad, 10 epizód

Pitch Perfect: Bumper In Berlin


A Pitch Perfect: Bumper In Berlin az Devine által megtestesített Bumper Allen sorsát követi nyomon, akit a nézők évekkel ezelőtt láthattak utoljára a filmekben. Bumper Németországba költözik, hogy újjáélessze zenei karrierjét, miután egy dala nagy sikert arat Berlinben.

1 évad, 6 epizód

Super Pumped: The Battle for Uber

Joseph Gordon-Levitt, Kyle Chandler és Uma Thurman alakítják a főszereplőket az új lendületes antológiasorozatban, a Super Pumped: The Battle for Uberben. A megrázó igaz történeten alapuló film az Uber alapítójának, Travis Kalanicknak a tündöklő felemelkedését és későbbi bukását követi nyomon. Bill Gurley kockázati tőkebefektető és Arianna Huffington igazgatótanácsi tag támogatásával Kalanick mindenáron győzni akar, hogy a fiatal startupot több milliárd dolláros technológiai titánná kovácsolja.

De minden sikernek ára van – Kalanick elveszíti az irányítást, ami miatt egyszerre romba dőlhet minden, amit addig felépített.

1 évad, 7 epizód

The Best Man: The Final Chapters


A Malcom D. Lee (Girls Trip) által írt és rendezett, azonos című film alapján készült sorozat Harper, Robyn, Jordan, Lance, Quentin, Shelby, Candace és Murch életének alakulásáról számol be. A történetben kapcsolataik fejlődése és a múltbéli sérelmek felszínre törése során látunk bele az életközépi válság örömökkel is teletűzdelt, kiszámíthatatlan szakaszaiba

1 évad, a kezdésnél 3 rész elérhető, majd hetente új epizódok

Souls


Az érzelmes és látomásos drámában a 10 éves Jacob csodával határos módon túlél egy autóbalesetet, megmentve önmagát
és másokat. A balesetet követően Jacob azt állítja, hogy már korábban is élt Leóként – aki egy eltűnt repülőgép pilótája, de ez dühöt vált ki a hitetlenkedő közösségében. Ez a fordulat egyúttal három nő hihetetlen módon összekapcsolódó történetét is elindítja, akiknek mély hatást gyakorolt az életére ez az esemény.

1 évad, 8 epizód.

The Calling


A The Calling a New York-i rendőrség nyomozójának, Avraham Avrahamnak (Jeff Wilbusch, A másik út) a történetét meséli el, akinek az emberiségbe vetett hite a szuperereje, ha az igazság felderítéséről van szó. Avrahamot mély spirituális érzéke és vallási elvei vezérlik, de amikor egy látszólag rutinszerű nyomozás a feje tetejére áll, saját emberségét kell megkérdőjeleznie. A sorozat Dror Mishani The Missing File című bestsellerén alapul, amely az Avraham Avraham karakterét bemutató könyvsorozat első darabja.

1 évad, 8 epizód

The Offer (limitált sorozat)


A The Offer az Oscar®-díjas producer, Albert S. Ruddy rendkívüli, eddig soha nem látott élményein alapul, amelyeket a Keresztapa című film forgatása során szerzett. A sorozat főszereplői: Miles Teller mint Albert S. Ruddy Matthew Goode mint Robert Evans Juno Temple mint Bettye McCartt Giovanni Ribisi mint Joe Colombo, Dan Fogler mint Francis Ford Coppola, Burn Gorman mint Charles Bluhdorn, Colin Hanks mint Barry Lapidus és Patrick Gallo mint Mario Puzo.

10 epizód.

The Fear Index (limitált sorozat)


A The Fear Index című pszichothriller-sorozat Robert Harris népszerű regénye alapján készült, Josh Hartnett főszereplésével, aki a nagy pénzek leakasztását ambicionáló informatikus zseni, Dr. Alex Hoffman karakterét alakítja. Hoffman legjobb barátjával és üzlettársával, Hugóval közösen kínálja fel a VIXAL-4 rendszerüket a befektetőknek – ez egy mesterséges intelligencia által vezérelt rendszer, amely a pénzügyi piacokon uralkodó félelmeket kiaknázva milliárdos hozamokat ígér. Ám ez nem egy olyan nap, mint amilyet Alex és Hugo tervezett. Ami ezután következik, az Alex életének legrosszabb 24 órája: amikor összekeveredik a valóság, az emlékei és egy paranoid fantáziavilág, arra kényszerül, hogy megkérdőjelezzen mindent, amit a saját szemével lát.

8 epizód.

The Midwich Cuckoos (limitált sorozat)


A The Midwich Cuckoos John Wyndham sci-fi klasszikusának modernkori újragondolása. A Keeley Hawes és Max Beesley főszereplésével készült Elátkozottak gyermekei a mai zavaros idők idegtépő meséje, amely egy izgalmas, furcsa és időnként rémisztő utazás a szülői létbe, amely minden szülő legrosszabb félelmét leplezi le: hogy a számukra legértékesebb dolog – a gyermekük – a pusztulásukat kívánja.

7 epizód.

The Rising


A The Rising a Clara Rugaard által alakított Neve Kelly történetét meséli el, aki rájön, hogy meghalt. Megijedt és összezavarodott ettől az új létformától. Ám amikor rájön, hogy meggyilkolták, elönti a düh. Elhatározza, hogy megtalálja gyilkosát és igazságot szolgáltat, miközben ösztönei azt súgják, hogy egy ismerőse ölte meg.

1 évad, 8 epizód

Tulsa King


A Tulsa King a New York-i maffiavezér, Dwight „a Tábornok” Manfredi (Silvester Stallone) történetét mutatja be, aki 25
év után szabadul a börtönből, és akit a főnöke az Oklahoma állambeli Tulsába küld, hogy ott indítson be egy új üzletet. Ráébred, hogy maffiacsaládja valószínűleg nem az ő érdekeit tartja szem előtt, ezért Dwight elkezdi kiépíteni saját szervezetét egy csapat lehetetlen alakból. Az ő segítségükkel kezd hozzá új bűnbirodalma létrehozásához egy olyan helyen, amely számára olyan idegen, hogy akár egy másik bolygón is lehetne.

1 évad, 9 epizód

Yellowstone


A drámasorozat a John Dutton (Kevin Costner) vezette Dutton család életét követi nyomon, akik az Egyesült Államok legnagyobb egybefüggő farmját irányítják. Változó szövetségek, megoldatlan gyilkosságok, nyílt sebek és nehezen kivívott tisztelet közepette a farm állandó konfliktusban áll azokkal, akikkel határos – egy terjeszkedő várossal, egy indián rezervátummal és Amerika első nemzeti parkjával.

1-5 évad. Az 5. évad első három része indulásnál elérhető, majd hetente új epizódok.

Hamarosan érkeznek:

The Great Game


A világ egykoron Corso Manni lábai előtt hevert – Olaszország legsikeresebb futballügynöke volt, jóképű, gazdag, és a pályája csúcsán állt ebben a kegyetlen iparágban. Ám amikor a cég pénzügyi botrányában magára kell vállalnia a felelősséget, hirtelen kívülállóvá válik, akinek újra fel kell építenie a karrierjét és hírnevét, ráadásul exfeleségével, Elenával és apjával, Dino De Gregorioval is versenybe kell szállnia. „A The Great Game” a milliárdos üzletek, a könyörtelen figurák, az álomhelyszínek és a rendkívül izgalmas tárgyalások csillogását és drámai feszültségét egyaránt visszaadja, sőt ennek az izgalmas,
de gyilkos szakmának a színfalai mögé is bepillantást nyújt.

Február 17-től érkezik. Premierben 3 epizód, majd hetente új részek.

A Town Called Malice

A 80-as évek elején játszódó bűnügyi thriller és családi saga mámorító elegye, amely a Lordok történetét dolgozza fel
– egy volt dél-londoni gengszterekből álló családét, akik a bűnügyi tápláléklánc aljára zuhantak, és ennek egyáltalán nem örülnek. Amikor egy bandaháborút követően a spanyolországi Costa del Solra menekülnek, a Lordok rájönnek, ez egy remek lehetőség önmaguk újradefiniálására és korábbi dicsőségük visszaszerzésére. Azonban legalább annyit harcolnak egymás ellen, mint ellenfeleikkel. Isten hozott a A Town Called Malice!

Hamarosan.

Rabbit Hole


A kémthriller sorozat John Weirről (Kiefer Sutherland), a megtévesztés mesteréről szól, aki az ipari kémkedés világában tevékenykedik, és akit a befolyásos hatalmi körök, akik hatalmas embertömegeket képesek irányítani, gyilkossággal vádolnak.

Hamarosan

The Sleepers


A The Sleepers egy 1989 végén, a szovjet birodalom összeomlásakor játszódó cseh kémdráma. A hegedűművész Marie és férje, Viktor 12 évnyi londoni disszidálás után visszatérnek Prágába, ám hirtelen két rivális kémszervezet vérre menő csatározásának közepén találják magukat.

Hamarosan.

Tuff Money


A Tuff Money egy román sorozat, melyben két közlekedésbiztonsági technikus egy egyre drámaibbá váló helyzetben találja magát. Miután felbosszantották magukat, hogy a legrosszabb helyeket kapták a bárban, ahol egy focimeccset akartak megnézni, Doru és Ionel azzal kezdenek viccelődni, hogy végrehajtanak egy rablást, hogy soha többé ne kelljen a társadalmi ranglétra legalján vesztegelniük. A beszélgetésüket kihallgatja a bár kétes hírű tulajdonosa, így a viccnek tűnő ötlet kezd önálló életre kelni, és a következő pillanatban már arra ébrednek, hogy belekényszerítik őket egy valódi rablásba. Bármelyik intézményhez fordulnak segítségért, mindenki azon van, hogy megvalósuljon a bűntény, és kivegye a részét a zsákmányból. A két szerencsétlen főhősünknek így az erkölcsi tartás és az önfenntartás vágya között kell lavíroznia.

Hamarosan.

További érkezők, amiket szintén hamarosan láthattok a platformon:

A besúgó 1. évad,

Ruxx 1. évad

Hackerville 1. évad.

Czech It Out! 1. évad

Success 1. évad

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.