Kiemelt témák: SkyShowtime március I The Last of Us I You 4 I Netflix március I A Mandalóri 3

Hivatalos: Február 14-én indul a SkyShowtime: Árak és elérhető műsorok

A várakozásnak vége, hiszen a SkyShowtime végre felfedte, hogy mikor indul el az online szolgáltatása Magyarországon is. Kaptunk hozzá árakat és részleteket, így ebben a cikkben valamennyi fontos információt megtaláltok az új streaming platform előfizetéséről.

Már nem kell sokat aludni, hiszen február 14-én, valentin napon landol Magyarországon is a Comcast az NBCUniversal, a Sky és a Paramount Global új online műsortára, amely rengeteg olyan tartalmat kínál a hazai nézőknek, amit csak itt lehet streamelni.

Magyarországon kívül Albániában, Csehországban, Koszovóban, Észak-Macedóniában, Romániában és Szlovákiában is elérhető lesz a streaming szolgáltatás.

Olyan húzócímekkel lesznek, mint a márciusban érkező Kiefer Sutherland főszereplésével a Rabbit Hole első évada, de már kezdésnek láthatjuk például Sosia Bacon szereplésével tavaly bemutatott Mosolyogj (Smile), a Fekete telefon (The Black Phone) vagy Jordan Peele nagyszerű alkotása a Nem (Nope) című filmeket is.

Persze jön még a Top Gun: Maverick, a Jurassic World Világuralom, a Minyonok: Gru színre lépAz Északi, az Énekelj! 2., a Sonic a sündisznó 2., Az elveszett város, a Downton Abbey: Egy új korszak, a Belfast, a Rohammentő vagy A rosszfiúk is.

A SkyShowtime-on újra látható lesz A besúgó első évada, illetve 2023-ban a szolgáltatásba elsőként megjelenő SkyShowtime Originals, a cseh The Winner, és a lengyel Warszawianka is. Ezen kívül további jól ismert helyi cím is elérhető lesz az előfizetők számára márciustól, köztük: Czech It Out (Csehország), Hackerville (Románia), One True Singer (Románia), Ruxx (Románia), Tuff Money (Románia), The Sleepers ( Csehország), Success (Horvátország)

További sikerorozatokban sem lesz majd hiányunk, mivel megtalálható lesz többek között az 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Esküdt ellenségek (S01,S02), Let The Right One In, Mayor of Kingstown (S01,S02), Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy és persze Yellowstone.

SkyShowtime | Hivatalos előzetes | Február 14-től elérhető

A SkyShowtime 2023. február 14-től streamelhető egész Magyarországon. Izgalmas, új streamingszolgáltatásunk tele van a világ legnagyobb stúdióinak exkluzív és ikonikus tartalmaival. Mi adunk otthont a világ legkedveltebb stúdióitól és történetmesélőitől, a Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios és Peacock stúdióktól származó legújabb és legjobb tartalmaknak.

Külön hubja lesz olyan franchise alkotásoknak, mint a Mission: Impossible, a Jurassic Park vagy az Indiana Jones, de ide érkezik az új Top Gun:Maverick hubja és az Universal, a DreamWorks vagy a Sky alkotásainak is a dedikált gyűjteménye, ami egy igazán vonzó platfromot nyújt a hazai nézőknek. De milyen áron férünk hozzá ezekhez?

Árazás

Ahogyan azt korábban már sejteni lehetett, a SkyShowtime a piacon elérhető nagy stúdiók platformja között is az egyik legolcsóbb ajánlattal rukkol elő, ami voltaképpen megőrizte a Peacock üzleti modelljét, és a későbbiekben akár reklámokkal felvértezve még mindig simán tarthatóak lesznek, de erről egyelőre nincs szó Magyarországon.

  • Havi előfizetés 1.999 Ft lesz
  • Éves díj vagy kedvezményes időszak (hamarosan frissítve)

Felbontás

A SkyShowtime egyik gyengébb pontja a mai trendekhez viszonyított képminőség, ami kezdetben nem kínál majd 4K felbontást, és csupán az FHD felbontásban élvezhetjük a műsorokat, ami azért sajnálatos dolog, mivel 2023-ban eladott tévék többsége már 4K képes, így ez a minőség az első időkben kihasználatlan marad. Viszont érdemes azt is megjegyezni, hogy az FHD sem egy rossz minőség ha megfelelő bitrátával rendelkezik, és mivel a streaming piac jelenlegi alakulását elsősorban az infláció és a platformrezsi határozza meg, így egyre több kompromisszumot kell kötni, és ez a Netflixnél figyelhető meg a leginkább, hiszen az Alap csomag csak 720p (2490 Ft/hó), és csak a Standard csomag rendelkezik FHD felbontással 3490 Ft/hó áron, a Prémium pedig 4K, 4490 Ft/hó -ért.

Ugyan ez viszont az HBO Max esetében havi 2390 Ft/hó, ami csak korlátozott számú 4k tartalmat kínál vagy a Disney+ havi 2490 Ft-ért szintén nem teljes 4K műsortárral. Az Amazon Prime Video ebben az összehasonlításban a legolcsóbb 899 Ft/hó-ért, amelynél szintén csak a kiemelt címek, mint például a Hatalom gyűrűi rendelkezik UHD képi támogatással. Az Apple TV valamennyi saját gyártású műsorát 4K-ban kínálja, havi 2790 Ft-ért.

Eszközök

A SkyShowtime elérhető lesz Android és IOS mobilokon, de egyéb eszközökön is streamelhetjük a filmeket és sorozatokat. Lesz LG tv, Android, Google, illetve Apple TV app is, viszont Samsung app egyelőre hiányzik. Amint lesz róla információ, frissítem a cikket

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.