function wpb_exclude_from_feed($query) { if ($query->is_feed() ) { $query->set('post__not_in', array(14805461,14808847,14808872,14808877,14808899)); } } add_action('pre_get_posts', 'wpb_exclude_from_feed');

Kiemelt témák: Netflix szeptember I Disney+ szeptember | SkyShowtime szeptember I Streaming Week 35 I Távozó tartalmak

Megjelent a SkyShowtime: így tudsz élni az extra kedvezményes ajánlattal Magyarországon

Végre hivatalosan is megjelent Magyarországon a SkyShowtime, mostantól hazánkból is bárki előfizethet az új streaming szolgáltatásra, méghozzá elképesztően olcsón. Mutatom az kedvezményes árat, az elérhető eszközöket és minden fontos információt a kezdéshez.

A SkyShowtime megjelenésével immár szinte valamennyi nagy streamer és stúdió tartalmai könnyen elérhetőek trükközés vagy kényelmetlen plusz szolgáltatások nélkül, de ilyen ajánlatra minden bizonnyal kevesen számítotttak.

SkyShowtime

Elképesztő SkyShowtime ajánlat

Soha ilyen olcsó nég nem volt streaming szolgáltatás, mint most a SkyShowtime: Azok az előfizetők, akik limitált ideig regisztrálnak a skyshowtime.com -on a szolgáltatásra, azok 50% kedvezményben részesülnek a havi alapcsomag árából. Azaz 1999 Ft helyett havi 999 Ft-ért élvezhetik a SkyShowtime kínálatát, ráadásul az ajánlat egy életen át érvényes.

Érdemes viszont sietni, mivel ez az akció tényleg csak limitált ideig érvényes. A feltételekről ide kattintva tudtok tájékozódni.

A SkyShowtime prémium tartalmakat kínál fantasztikus árakon, így az egyik legjobb ár-érték arányú szórakozást nyújtja az előfizetőknek. Európa következő nagy streamingszolgáltatójaként alig várjuk, hogy megörvendeztessük előfizetőinket Albániában, Csehországban, Magyarországon, Koszovóban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában egy különleges, korlátozott ideig tartó bevezetési ajánlattal, amellyel előfizetőink egész életükön át fél áron filmezhetnek. – nyilatkozta Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója.

SkyShowtime | Hivatalos előzetes | Február 14-től elérhető

A SkyShowtime 2023. február 14-től streamelhető egész Magyarországon. Izgalmas, új streamingszolgáltatásunk tele van a világ legnagyobb stúdióinak exkluzív és ikonikus tartalmaival. Mi adunk otthont a világ legkedveltebb stúdióitól és történetmesélőitől, a Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios és Peacock stúdióktól származó legújabb és legjobb tartalmaknak.

Elérhető eszközök, jön a Samsung app

A SkyShowtime -ra közvetlenül elő lehet fizetni a www.skyshowtime.com weboldalon és a SkyShowtime alkalmazáson, továbbá Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, Android TV-n, Google Chromecast és LG TV-ken, és már Samsung TV-ken is. a SkyShowtime végül sikeresen megállapodott a Samsunggal, ezért az előfizetők már február 14-től nézhetik a kiválasztott Samsung Smart TV-ken a SkyShowtime műsorait.

Fontos viszont, hogy csak 2017-es vagy későbbi, Tizen OS 3.0-ás vagy annál újabb operációs rendszert futtató Samsung tévéken lesz elérhető.

A SkyShowtime induló kínálata

Ahogy korábban már megírtam, A SkyShowtime rengeteg újdonsággal készült a mai indulásoz. Már elérhető a Rohammentő, a Downton Abbey: Egy új korszak, a Jurassic World: Világuralom, Az északi vagy a Top Gun: Maverick. Sorozatok terén pedig olyan népszerű szériákat láthatunk már, mint a Yellowstone, a két spinoffja, az 1883 és az 1923, továbbá a Mayor of Kingstown, a Star Trek: New Worlds, a Tulsa King vagy a The Offer.

A kiemelt filmeket itt találjátok, a sorozatokat pedig itt.

SkyShowtime
Ez már a hivatalos hazai SkyShowtime applikáció

Az új streaming platform a Comcast, az NBC Universal, a Paramount Global és a Sky tartalmaival készül, és sokan tekintik a Peacock európai megfelelőjének, ami az öreg kontinens igényeire és felhasználó szokásaira lett alapozva. Vannak még hiányzó dolgok a szolgáltatásból, de akiknek fontos tényező az ár, azoknak a SkyShowtime hihettlen akciós előfizetése egy igen vonzó ajánlatnak számít.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.