A besúgó: Itt a dátum, hogy mikor tér vissza a SkyShowtime-ra

Sokan emlékezhetnek, hogy az HBO magyar sorozata A besúgó majd egy éve, április 1-jén dupla résszel debütált az HBO Maxon, ám túl sokat nem nézettük, mivel a Warner nyár elején eltávolította. Azóta sokáig kérdéses volt a sorozat visszatérése, de már nem kell sokat várni, hiszen A besúgó március 16-án csütörtökön visszatér a képernyőkre, a SkyShowtime platformon.

A besúgó
A besúgó SkyShowtime plakátja

A Szentgyörgyi Bálint által rendezett sorozat ráadásul már SkyShwtime Exclusive címkés plakátot és előzetest is kapott, több más, a Warner Bros. Discovery médiakonglomerátum által elkaszált európai sorozattal együtt.

Ami számunkra újdonság lehet, hogy az új streaming szolgáltató a SkyShowtime exkluzív tartalomként hozza vissza a A besúgó című sorozatot, amelynek mind a 8 epizódja egyben kerül fel a műsortárba. A sorozat Geri, az Állambiztonsági szervek informátora, és új barátja, a karizmatikus fiatal forradalmár Száva kultikus történetét követi nyomon.

Viszont A besúgó két nappal később jön, mint a többi európai kontent, mivel már március 14-től további hét jól ismert helyi gyártású sorozat is elérhető lesz a régióban az előfizetők számára. Ezek közé tartozik a Czech It Out! (Csehország), Hackerville (Románia), One True Singer (Románia), Ruxx (Románia), Tuff Money (Románia), The Sleepers (Csehország), Success (Horvátország). A SkyShowtime lesz az új otthona ezeknek a népszerű műsoroknak Közép- és Kelet-Európában.

Még ebben az évben a közép- és kelet-európai előfizetők az első két SkyShowtime Originals alkotást – a cseh és szlovák The Winner és a lengyel Warszawianka című produkciót – is streamelni tudják majd.

Azonban továbbra is rejtély, hogy olyan kiemelt sorozatok – amikkel korábban a szolgáltatást is reklámoztak, mikor jönnek a platformra. Gondolok itt például a Yellowjackets sorozatra vagy a Poker Face sorozatra.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.