SkyShowtime: új akcióval állt elő az egyik legolcsóbb streaming szolgáltatás

A SkyShowtime február 14-én indult el Magyarországon, egy igen vonzó ajánlattal. A bevezetés alkalmával április 11-éig szólt az örök éltre szóló 50 százalékos előfizetési akció, ami a hazai piac egyik legolcsóbb streaming szolgáltatásává tette a Comcast, a Sky és a Paramount Global kombinált szolgáltatását.

Akik viszont lemaradtak erről a kedvezményes időszakról most pótolhatják, hiszen a streamer újabb kedvező csomagot dobott a piacra, így a havi díj alig kerül többe, mint a bevezetésnél használt promóció.

Mennyibe kerül most a SkyShowtime előfizetés?

A legújabb streamerre jelenleg két módón tudtok előfizetni: Egyrészt adott a startnál is elérhető havi konstrukció, amivel most az adott hónapra 1999 Ft-ért tudtok regisztrálni, előtt ki is tudjátok próbálni ingyen is. Azonban már él az éves opció is, amivel jelentős megtakarításra tudtok szert tenni, ami alig kerül pár száz forinttal többe, mint amennyit az örök éltre szóló kedvezmény biztosított, így havonta lebontva kb. 1330 Ft-lesz a díj.

Persze ennek az a feltétele, hogy egy évre előre kell kifizetni 15.990-Ft-ot, amiért cserébe viszont 33%-os kedvezményt kapsz az alap havidíjból, ami nagyon hasonlít az HBO Max éves opciójához.

Az árakat itt találod

SkyShowtime

A két streaming szolgáltatás, tehát az HBO Max és a SkyShowtime árazásában annyi a különbség, hogy előbbi esetében a havi előfizetés 2.390 Ft-ba kerül, és a 33%-os éves díj így 18.990 Ft-ra jön ki.

A SkyShowtime láthatóan nem a Netflix versenytársa szeretne lenni Magyarországon, holott tartalmi kínálata bizonyos értelemben akár vetekedhetne is a piacvezető szolgáltatással – gondoljunk csak a Paramount, a Showtime, az Universal vagy a Peacock tartalmaira. Ehelyett viszont az olcsóbb kategóriát vette célba, és sokkal inkább az HBO Max vagy a Disney minőségi alternatívája lehet, ami még mindig számos gyerekbetegségtől szenved, és továbbra is adós olyan sorozatokkal, mint a Yellowjacket, a Dexter vagy a Poker Face, amiket azért még tavasszal várunk a műsortárba.

Ha még nem láttad, érdemes átnézni a SkyShowtime áprilisi műsorkínálatát.

Az sem kérdés, hogy a Warnerhez hasonlóan a SkyShowtime mögött álló stúdiók és médiahálózatok is a költséghatékonyság mellett döntöttek, és egy olyan szolgáltatással készülnek meghódítani Európát, ami már sokat tanult a korábbi évek tapasztalataiból – mozi ablak, árazás, 4K – és ezzel párhuzamosan folyamatosan növelik a streaming szolgáltatás tartalmi és technikai erőforrásait is.

Sokat jelentett az is, hogy az HBO Max-tól több európai sorozatot is megvásároltak, azonban ezek debütálása sem ment eddig zökkenőmentesen. Ugyan márciusban megérkezett A besúgó első évada, viszont olyan további szériák hiányoznak a platformról, mint a Mi vagyunk a medvék (Svédország), az Időbevándorlók (Norvégia), a Kamikaze (Dánia), a Szexi Svédek (Svédország), és sokan panaszkodnak elírásokra vagy felirat csúszásokra, amik orvosolásával sokat javulhat majd a helyzet.

További érdekes és hasznos hírekért keresd a Facebook vagy a Twitter oldalamat is.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.