Hamarosan véget ér a SkyShowtime életre szóló akciója, így tudod érvényesíteni

A SkyShowtime február 14-én indult el Magyarországon, és ma is az egyik legkülönösebb streaming szolgáltatás Magyarországon. Több száz film és sorozat érhető el egyetlen viszonylag olcsó előfizetéssel, amit áprilisig még akciósan is tudsz érvényesíteni, de nem mindegy, hogyan vágsz neki.

Érdemes tudni, hogy a SkyShowtime egyelőre nem rendelkezik 4K vagy HDR támogatással, így a filmeket és sorozatokat csak Full HD (FHD) felbontásban tudjuk streamerlni a különböző eszközökre. Ezt a hiányosságot az árazása is tükrözi, ezért már indulásnál tisztázni kell a személyes vagy családi igényeinket – netán árérzékenységünket, és ennek tudatában belevágni az előfizetésbe, ami a piac egyik legjobb ajánlata, még ezeket leszámítva is.

Mennyibe kerül a SkyShowtime?

A szolgáltatásra több platformon, így akár mobilon is elő tudunk fizetni, viszont az akciós „Életre szóló félár” előfizetéshez mindenképpen a SkyShowtime weboldalát kell felkeresni április 11-ig, hiszen ott tudjuk aktiválni az örök életre szóló 50%-os kedvezményt az email címetekkel.

skyshowtime

Például a Google (Google Play) vagy az Apple alkalmazásboltjain (AppStore) keresztül nem tudtok élni a kedvezményes ajánlattal, visszamenőleg sem.

Jelenleg tehát a havi 1999 Ft/hó helyet mindössze 999 Ft/hó áron tudunk nézni olyan sorozatokat és filmeket, mint az ismét elérhető A besúgó, a kolosszális családi dráma a Yellowstone, a videójáték franchise-ból készült Halo, péntektől a Rabbit Hole vagy a rekordokat döntő, és a nézőket a mozikba visszavezető Tom Cruise film, a Top Gun: Maverick.

Örökre ennyire olcsó lesz a SkyShowtime?

A válasz nem, hiszen akik az Életre szóló félár Promóciós ajánlat részeként regisztrálnak, azok a SkyShowtime-előfizetésük időtartama alatt minden hónapban az országukban, esetünkben tehát Magyarországon érvényes szokásos havi ismétlődő díj 50%-ának megfelelő kedvezményes promóciós árat fizetik.

Az is egy lényeges dolog, hogy aki mondjuk egy adott email címmel már regisztrált egy másik alkalmazásboltban a szolgáltatásra, majd ugyan azzal az email címmel szeretne élni az 50%-os kedvezménnyel a SkyShowtime weboldalon, a dolog nem fog működni. Mindenképpen olyan email címet kell megadni, amin nem futott még előfizetés.

Összefoglalva tehát az Éltre szóló felér SkyShowtime akciós előfizetés a mindenkori érvényben lévő havi előfizetési árra vonatkozik, és ez akkor is igaz lehet, ha később megjelenik a 4K esetleg HDR opció a szolgáltatásban, ezért azoknak is érdemes lesz elgondolkodni, akik emiatt még vonakodnak tőle, és inkább kivárnának.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.