(UPDATE)Másodjára is eltávolították A besúgót, viszont már elérhető a SkyShowtime-on

Valami egészen furcsa dolog történik Szentgyörgyi Bálint sorozatával, amelynek az első epizódja tavaly április 1-jén debütált az HBO Max-on. Ezt követően alig 10 hét múlva, június 29-én a Warner költségmegtakarítás céljából eltávolította A besúgót a műsortárból, és sokáig volt bizonytalan a sorsa, míg végül a SkyShowtime karolta fel.

A besúgó

A rendszerváltásról készült sorozatnak március 16-án, azaz ma kellene debütálnia már SkyShowtime Exclusive-ként a platformon ami hajnalban meg is történt, viszont több hibát is tartalmazott, ezért néhány órával később levették onnan, ezzel pedig másodjára törlik valamelyik szolgáltató felületéről a sorozatot.

A besúgó

Úgy tudni, hogy a Váradi Gergely, Szász Júlia és Patkós Márton főszereplésével készült sorozat a hibák javítása után még ma, a tervezett megjelenésnek megfelelően felkerülhet a SkySowtime műsortárba, és akár még folytatást is kaphat az új tulajdonosától.

UPDATE: A sorozat már elérhető, itt udod megnézni.

Az első rész ráadásul ingyenes a streamer YouTube csatornáján:

A sorozat rendkívül népszerű volt az HBO Max -on, hiszen mindkét hónapban amíg elérhető volt, a platform legnépszerűbb címének számított, még az akkor igen népszerű Robert Pattinson Batmanjét is megelőzte.

Mindentől függetlenül A besúgó körül annyi különös, a mai streaming viszonyokat hűen tükröző folyamat zajlik, hogy már csak ezért is érdemes lesz megnézni, netán újranézni Száva Szolt és Geri kalandjait, hiszen ma még nem tudhatjuk, hogy a sorozatnak mi lesz a következő kalandja.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.