function wpb_exclude_from_feed($query) { if ($query->is_feed() ) { $query->set('post__not_in', array(14805461,14808847,14808872,14808877,14808899)); } } add_action('pre_get_posts', 'wpb_exclude_from_feed');

Nagy Netflix film lista 2023: premierdátumot kapott a Tyler Rake 2, a Heart of Stone és a Rebel Moon is

A Netflix egy új videóban tette közzé, hogy milyen sikerfilmeket várhatunk 2023-ban a műsortárban. Millie Bobby Brown, Nicole Kidman, Julia Roberts, Gal Gadot, Jamie Foxx, Zac Efron, Ethan Hawke, Mahershala Ali és Zack Snyder szolgáltatja majd a látnivalót, és azt már most lehet látni, hogy kivételes filmdömping vár ránk a Netflixen ebben az évben is. Ezek egy részéről már tavaly is írtam, de most premierdátumot is kaptak, és további újdonságokkal is kiegészültek.

A január egyik kedvence Az elveszett kutya megindító története, a hónap végén pedig Eddie Murphy és Jonah Hill társadalomkritikával megfűszerezett vígjátéka, A magadfélék érkezik magyarul.

Tavasszal viszont két jól ismert sztori is folytatódik: március elején a Luther: A lemenő nap göngyölíti tovább a díjnyertes sorozat történetét, a hónap végén pedig újabb rejtélyek (és persze bizarr helyzetek) közé csöppenhetünk az Adam Sandler és Jennifer Aniston nevével fémjelzett Gyagyás gyilkosság 2-ben.

Új Netflix film
Extraction 2. Chris Hemsworth as Tyler Rake in Extraction 2. Cr. Jasin Boland/Netflix © 2023

Nyáron újra együtt izgulhatunk Chris Hemsworth-ért a Tyler Rake: A kimenekítés 2-ben, vagy a kormányzati összeesküvés után nyomozó Jamie Foxx, Teyonah Parris és John Boyega mellé csapódhatunk a Tyrone klónjában. Női főszereplőkből sem lesz hiány: Gal Gadot egy izgalmas kémtörténetben tűnik fel a Heart of Stone-ban, Jennifer Lopez pedig az évekkel ezelőtt elhagyott lánya segítségére siető bérgyilkosként tér vissza a The Motherben.

Netflix Gyagyás gyilkosság 2
Murder Mystery 2. (L-R) Jennifer Aniston as Audrey Spitz and Adam Sandler as Nick Spitz in Murder Mystery 2. Cr. Scott Yamano/Netflix © 2023.

A hidegebb hónapokat Millie Bobby Brown októberben érkező kalandfilmje, a Damsel, majd Nicole Kidman és Zac Efron novemberi romkomja, a Family Affair rázza fel, és persze az ünnepi időszak sem marad izgalmak nélkül: december elején Julia Roberts, Ethan Hawke és Mahershala Ali borzolja a kedélyeket a ​Leave the World Behind pszichotrillerben, a hónap végén pedig Zack Snyder érkezik a vadonatúj sci-fi történetével, a Rebel Moonnal.
És ha mindez nem elég, lebilincselő dokumentumfilmekkel (Pamela közelről, A legendás Bill Russel), romantikus vígjátékokkal (Nálad vagy nálam?, A Tourists’ Guide to Love, A Family Affair) és animációs filmekkel (A bűvész elefántja, Leo, The Monkey King, Chicken Run: Dawn of the Nugget) is készülünk.

Teljes lista:

Az elveszett kutya – Január 13.
JUNG-E– Január 20.
A magadfélék– Január 27.
Pamela közelről – Január 31.
Jessica útja – Február 3.
A legendás Bill Russel – Február 8.
Nálad vagy nálam?? – Február 10.
Szellem van a házunkban – Február 24.
Luther: a lemenő nap – Március 10.
A bűvész elefántja – Március 17.
Gyagyás gyilkosság 2 – Március 31.
A Tourist’s Guide To Love – Április 27.
The Mother – Május 12.
Tyler Rake: A kimenekítés 2 – Június 16.
Tyrone klónja – Július 21.
Hearts of Stone – Augusztus 11.
Damsel – Október 13.
A Family Affair – November 17.
Rebel Moon – December 22.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.