Kiemelt témák: Wednesday I The Last of Us I You 4 I 2023 újdonságok

Pamela Anderson a Netflixen is megmutatja, hogyan lett a vidéki kislányból igazi szexszimbólum

Pamela Andersonról szóló új dokut mutat be a Netflix 2023 január 23-án. Az új dokumentumfilm azt fedi fel, hogyan lett a kisvárosi lányból igazi nemzetközi szexszimbólum, rajongott színésznő, aktivista és édesanya, de lesznek benne eddig kevésbé ismert részletek is.

Pamela Anderson az a fajta híresség, akiről mindenki azt hiszi, hogy kívül-belül ismeri – vagy legalábbis megvan róla a véleménye. A Baywatchtól a Tommy Lee-vel való kapcsolatán át a hírhedt szexvideó ellopásáig, amely örökre megváltoztatta az életét és karrierjét. Élete nagyrészt nyilvános színpadon játszódik, az ezzel járó dicsérettel, vizsgálódásokkal vagy kizsákmányolásokkal együtt.

Az új dokut az a Ryan White rendezte, aki a egy héttel ezelőtt debütáló, az Amazon Prime Videóra érkező Jó éjt, Oppy!-t is jegyzi, és maga Pamela szerint a Love Story sokkal több, mint egy róla szóló dokumentumfilm. A Netflix új jellemzi a műsort, mint a világ egyik leghíresebb szőke bombázójának meghitt és humanizáló portréja.

Pamela közelről (Pamela, a love story) dokumentumfilm, premier 2023. január 31.

A most 50-es éveiben járó Anderson nyitott őszinteséggel meséli el a történetét, és meghitt, korábban meg nem osztott részleteket is elárul majd korai életéről – amit a Brit Columbia állambeli Ladysmithben töltött, valamint modellként és színészként szerzett hírnevéről is. Beszél továbbá élethosszig tartó szerelmi törekvéseiről, ami nagy nyilvánosságot kapott, és gyakran viharos románcokhoz is vezetett.

Netflix on Twitter: “Pamela, a love story – an intimate and humanizing portrait of one of the world’s most famous blonde bombshells, following the trajectory of @pamelaanderson’s life and career – premieres January 31 pic.twitter.com/7w1D3BdvHc / Twitter”

Pamela, a love story – an intimate and humanizing portrait of one of the world’s most famous blonde bombshells, following the trajectory of @pamelaanderson’s life and career – premieres January 31 pic.twitter.com/7w1D3BdvHc

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.