Pamela Anderson a Netflixen is megmutatja, hogyan lett a vidéki kislányból igazi szexszimbólum

Pamela Andersonról szóló új dokut mutat be a Netflix 2023 január 23-án. Az új dokumentumfilm azt fedi fel, hogyan lett a kisvárosi lányból igazi nemzetközi szexszimbólum, rajongott színésznő, aktivista és édesanya, de lesznek benne eddig kevésbé ismert részletek is.

Pamela Anderson az a fajta híresség, akiről mindenki azt hiszi, hogy kívül-belül ismeri – vagy legalábbis megvan róla a véleménye. A Baywatchtól a Tommy Lee-vel való kapcsolatán át a hírhedt szexvideó ellopásáig, amely örökre megváltoztatta az életét és karrierjét. Élete nagyrészt nyilvános színpadon játszódik, az ezzel járó dicsérettel, vizsgálódásokkal vagy kizsákmányolásokkal együtt.

Az új dokut az a Ryan White rendezte, aki a egy héttel ezelőtt debütáló, az Amazon Prime Videóra érkező Jó éjt, Oppy!-t is jegyzi, és maga Pamela szerint a Love Story sokkal több, mint egy róla szóló dokumentumfilm. A Netflix új jellemzi a műsort, mint a világ egyik leghíresebb szőke bombázójának meghitt és humanizáló portréja.

Pamela közelről (Pamela, a love story) dokumentumfilm, premier 2023. január 31.

A most 50-es éveiben járó Anderson nyitott őszinteséggel meséli el a történetét, és meghitt, korábban meg nem osztott részleteket is elárul majd korai életéről – amit a Brit Columbia állambeli Ladysmithben töltött, valamint modellként és színészként szerzett hírnevéről is. Beszél továbbá élethosszig tartó szerelmi törekvéseiről, ami nagy nyilvánosságot kapott, és gyakran viharos románcokhoz is vezetett.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.