Új filmek és sorozatok a Netflixen 2023-ban

Várható Netflix filmek és sorozatok 2023-ban. Exkluzív Műsoron összeállítás a jövő évi újdonságokról, részletekkel, premierekkel és információkkal a legjobban várt műsorokhoz.

Még néhány hét és 2023-at írunk, ezért itt az ideje felvezetni, hogy milyen filmeket, sorozatokat, sportműsorokat várunk a jövő évben. A 2023-as betekintő második részében a Netflix várható újdonságait veszem majd át, ami persze nem egy teljes lista, hiszen az év folyamán további filmekkel és sorozatokkal is bővülhet.

Kaleidoszkóp (Kaleidoscope)

antológiasorozat

január 1

A 25 évet felölelő Kaleidoscope (korábban Jigsaw címmel futott) egy vadonatúj antológiasorozat, amely egy mesteri tolvajok csapatát követi nyomon, akik megpróbálják feltörni a törhetetlennek tűnő páncélszekrényt a történelem legnagyobb zsákmányáért. A széfet a világ legerősebb vállalati biztonsági csapata őrzi, és minden epizód felfedi a korrupció, kapzsiság, bosszúvágy, ármánykodás, hűség és árulás bonyolult rejtvényének egy darabját. Hogyan tervezte a tolvajok csapata az akciót? Ki ússza meg? Kiben lehet megbízni?

Halvénykék szemek (The Pale Blue Eye)

Original film

január 6

Netflix
The Pale Blue Eye. Christian Bale as Augustus Landor in The Pale Blue Eye. Cr. Scott Garfield/Netflix © 2022

A történet 1830-ban a West Point Katonai Akadémián játszódik, ahol egy szürke téli reggel holtan találnak egy kadétot. Miután a holttest megérkezik a hullaházba, a tragédia tovább fokozza a rejtélyt, hiszen kiderül, hogy a fiatalember szívét ügyesen eltávolították a testéből.

További képek és információkért katt ide

Lockwood és Tas. (Lockwood & Co)

minisorozat

Megjelenés január 27

Egy látnoki képességekkel rendelkező lány csatlakozik két tehetséges kamaszfiú kis szellemvadász ügynökségéhez, hogy felvegyék a harcot a London-szerte kísértő gonosz szellemekkel.

Te (You)

4. évad

Február 9

Joe Goldberg ezúttal doktorként szeretné eltemetni hátrahagyott múltját. Charlotte Ritchie színésznő által megformált Kate lesz Joe új kiszemeltje – igaz a leírás alapján csupán egyetlen epizódban láthatjuk, és némi utalás is kapunk arra, hogy az identitás problémákkal küzdő sorozatgyilkos azért nem hagyott fel teljesen előző életével.

További részletek a sorozatról: Katt ide

Shadow and Bone – Csont és árnyék (Shadow and Bone)

2. évad

Megjelenés: március 16.

Shadow and Bone. (L to R) Archie Renaux as Malyen Oretsev, Jessie Mei Li as Alina Starkov in episode 202 of Shadow and Bone. Cr. Courtesy of Netflix © 2022

Az első évad sikere után folytatódik a népszerű adaptáció a második évaddal. Sötét erők fordulnak az árva térképész, Alina Sztarkova ellen, amikor a lány olyan képességeket szabadít fel, amelyek megváltoztatják a háború dúlta világának a sorsát.

Heart of Stone (még nincs magyar címe)

Original film

Megelenés 2023 első fele

A Netflix új kémfilmje a Mission: Impossible és a James Bond látványvilágát és vérvonalát ötvözi olyan kitűnő színészekkel, mint Gal Gadot, vagy Jamie Doran és Alia Bhatt.

Részletek: itt

The Mother

Megjelenés: 2023 első fele

Netflix
The Mother. Jennifer Lopez (Producer) as The Mother in The Mother. Cr. Doane Gregory/Netflix

A veszedelmes ellenfelek elől menekülő bérgyilkosnő (Jennifer Lopez) felhagy a rejtőzködéssel, hogy megvédje évekkel ezelőtt elhagyott lányát.

Vaják (The Witcher)

3. évad

Hivatalos plakát

Megjelenés 2023 nyár

KAOS (magyar cím nélkül)

antológiasorozat

Megjelenés 2023

A műfajkeverő sorozat modern csavart tesz a görög és római mitológián, felfedi a nemi politikai, a hatalom és az élet témakörét az alviágban.

Achtsam Morden (nincs magyar címe)

1. évad

Megjelenés 2023

Az ügyvéd, aki igyekszik egyensúlyt teremteni munka, és magánélet között, részt vesz egy mindfulness workshopon, majd akaratlanul gyilkossá, és a maffia ügyintézőjévé válik

Painkiller (nincs magyar címe)

limitált sorozat

Megjelenés 2023

Az ópiátválság kezdeteit bemutató sorozat 8 epizódban. A Pain Killer feltárja a huszonegyedik század legsürgetőbb egészségügyi járványának gyökereit. Az erős kábító fájdalomcsillapítókat vagy opioidokat egykor végső gyógyszerként használták a fájdalomtól szenvedők számára. Purdue egymilliárd dolláros kasszasikerré változtatta az OxyContint egy példátlan marketingkampány elindításával amely azt állította, hogy a gyógyszer hosszú hatású készítménye biztonságosabbá teszi a használatát, mint a hagyományos fájdalomcsillapítók sokféle fájdalom esetén.

A sorozat executive producere Eric Newman (Az ember gyermeke), rendező a A hátrahagyottak alkotója Peter Berg.

A floridai férfi (Florida Man)

1. évad

Megjelenés 2023

Amikor az ex-zsaru visszatér szűkebb hazájába, Floridába, hogy megkeresse egy maffiozó szökésben lévő barátnőjét, a gyors melóból őrült kaland lesz. Főszerepben Abbey Lee Edgar Ramírez és Anthony LaPaglia.

Outer Banks

3. évad

Mejelenés 2023

Josh Pate, Jonas Pate és Shannon Burke népszerű YA sorozata visszatér a 3. évaddal.

Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok (Firefly Lane)

2. évad – második fele

Hivatalos plakát

Megjelenés 2023 június 8.

Army of the Dead: Lost Vegas 1 évad

(anime sorozat)

Megjelenés 2023

Zack Snyder Netflix zombifilmjének lesz az anime előzménysorozata, ami feltárja az élőhalottak előidéző vírus terjedését, Snyder disztópikus világának a bemutatásával.

Szexoktatás (Sex Education)

4. évad

Megjelenés 2023

A Netflix még 2021 szeptemberében rendelte be a szintén népszerű brit YA sorozat folytatását, ami várhatóan 2023-ban érkezhet meg.

Lupin

3. évad

Megjelenés 2023

Netflix Lupin
Lupin / Netflix

A sorozat főszereplője Omar Sy még 2021 májusában jelentette be a Twitteren a sorozat folytatását, ami szintén 2023-ban érkezhet.

The Three-Body Problem / 3 Body Problem (nincs magyar címe)

1. évad

Megjelenés 2023

A Trónok harca alkotói, David Benioff és D.B. Weiss lesznek a népszerű sci-fi adaptációs sorozat showrunnerei. Liu Cixin az alapötletet szolgáló regény szerzője úgy jellemzi a művet, hogy az emberiség története egy idegen civilizációval való első érintkezéstől kezdve egészen az univerzum végéig.

Sarolta királyné – Egy Bridgerton történet (Queen Charlotte: A Bridgerton Story)

1 évad

Megjelenés 2023

Queen Charlotte. India Ria Amarteifio as Young Queen Charlotte in episode 101 of Queen Charlotte. Cr. Liam Daniel/Netflix © 2022

A nyolc epizódból álló spinoffot is Shonda Rhimes készítette, ami Bridgerton család előzménye lesz. A fiatal Charlotte királynő feltűnése és hatalomra jutása kerül majd előtérbe olyan színészekkel, mint Golda Rosheuve, Adjoa Andoh és Ruth Gemmell.

Transatlantic (nincs magyar címe)

minisorozat

Megjelenés 2023

Julie Orringer 2019-es regénye, a The Flight Portfolio adaptciója az 1940-es menekültválság idején játszódik a franciaországi Marseille-ben, amely A Sürgősségi Mentőbizottság valódi történetét fogja elmesélni. ihlette. A történelmi drámasorozatot Anna Winger amerikai író, producer és az Emmy- és Peabody-díjas rendező készítette, aki az Unorthodox és Deutschland83 sorozatokért is felelt.

Még érkezhetnek:

Maestro (nincs magyar cím)

Original film

Megjelenés: 2023 (?)

A gyártás 2022 áprilisában kezdődött: Steven Spielberg, Martin Scorsese, Bradley Cooper, Carey Mulligan, Matt Bomer, Josh Singer, Maya Hawke, Fred Berner, Amy Durning

Lift (nincs magyar cím)

Original film

Megjelenés: 2023 (?)

Matt Reeves, Simon Kinberg, Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’Onofrio, Jean Reno, Úrsula Corberó, Paul Anderson,

Beverly Hills Cop: Axel Foley Movie (nincs magyar cím)

Original film

Megjelenés: kérdéses

A gyártás 2022 szeptemberében kezdődött: Joseph Gordon-Levitt, Eddie Murphy, Lorenzo di Bonaventura, Jerry Bruckheimer, Will Beall, Judge Reinhold, Taylour Paige, Kevin Bacon, Paul Reiser

Rebel Moon (nincs magyar cím)

Original film

Megjelenés: kérdéses

A gyártás 2022 márciusában kezdődött: Djimon Hounsou, Cary Elwes, Charlie Hunnam, Zack Snyder, Sofia Boutella, Kurt Johnstad, Deborah Snyder, Shay Hatten, Corey Stoll, Eric Newman, Doona Bae, Rupert Friend, Michiel Huisman, Ray Fisher, Stuart Martin, Sarah Bowen, Alfonso Herrera

A lista a produkciók változásával vagy új érkezőkkel frissülhet.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.