You: Sejtelmes képeken látható a Netflix népszerű pszichológiai thrillersorozata

Február 9-én visszatér a Netflixre a Te, azaz a You, és a 4. évada már Londonban játszódik. A Penn Badgley színész által alakított Joe az első évadban még New York utcáin vadászta az áldozatait, és talán kevesen tudják, de a 2018-ban bemutatott sorozat eredetileg a Lifetime amerikai kábeles csatornán futott, és 2019-ben onnan vásárolta meg a Netflix.

Azóta a Te népszerűsége a Netflixnek köszönhetően meredeken emelkedik, és az új évad cselekményei már arisztokrata környezetben, az Egyesült Királyságban játszódnak. Joe Goldberg ezúttal doktorként szeretné eltemetni hátrahagyott múltját, ám arról eddig nem lehetett tudni, hogyan és legfőképpen kiért utazott Párizsból Londonba. A sorozat első betekintéséből viszont már egyértelmű képet kapunk arról, hogy Charlotte Ritchie színésznő által megformált Kate lesz Joe új kiszemeltje – igaz a leírás alapján csupán egyetlen epizódban láthatjuk, és némi utalás is kapunk arra, hogy az identitás problémákkal küzdő sorozatgyilkos azért nem hagyott fel teljesen előző életével.

Mikor érkezik a Te 4. évada?

A Netflix az új évadot két részben fogja bemutatni. Az első fele 2023. február 10-én Hurrápénteken kerül a műsortárba, és a második rész rá egy hónapra, 2023. március 10-én, szintén pénteken.

A korábbi évadokban eddig olyan színésznők kaptak szerepet, mint Victoria Pedretti vagy a mostanában Wednesday című Tim Burton sorozattal igazi sztárra vált Jenna Ortega, de a 4. etapban is több új színész, és velük új karakter is bemutatkozhat. Láthatjuk többek között Marienne Bellamyt alakító Tati Gabrielle (Uncharted) vagy a Rhys-t alakító Ed Speleers, akit a Downton Abbey és Outlander – Az idegen sorozatokból ismerhetünk.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.