Oscar 2023: Már ingyen is nézhetjük a friss Oscar-díjas filmet és sztárját Michelle Yeoht

Az Amerikai Filmakadémia éjjel végre kiosztotta a friss Oscar-díjakat, amit némi meglepetéssel, totális győzelmet aratva a Minden, mindenhol, mindenkor kapta, felzárkózva olyan alkotások mellé, mint a Farkasokkal táncoló és a Schindler listája. Az Oscar 2023 rekorderének főszereplője Michelle Yeoh nyerte meg a Legjobb női főszereplő díját, így a produkció összesen hét Oscar-díjat gyűjtött be, nem is csoda, hogy aki nem látta a moziban, most javában keresi a film online elérhetőségét.

Számukra lehet jó hír, hogy az Oscar-díjjal rendelkező Minden, mindenhol, mindenkor több platformon is elérhető, és korábbi összeállításomban összegyűjtöttem azokat a hazánkban is működő online streaming platformokat, ahol az összes többi díjazottat megnézhetjük.

Michelle Yeoh

Michelle Yeoh filmjét övezi a legnagyobb érdeklődés, ami nem is lehet kérdés, hiszen hónapokkal ezelőtt még kevesen gondolták volna, hogy a film márciusban Oscar-díjjal fog rendelkezni. A kombinált, multiverzumos sci-fi- szupehős komédia műfajú alkotás már hetek óta megtalálható például az Apple vagy a Google dedikált internetes áruházában, azonban akad egy olyan új platform, ahol igaz némi kompromisszummal, de szinte azonnal ingyen is megnézhetjük, magyar szinkronos választással.

A Filmbox+-ra az elmúlt órákban – esetleg napokban került fel a film, amit nem csak az online műsortárban tudunk bármikor megnézni, de bekerült az SPI International által gründolt Filmbox+ okos csatornájának kínálatába is, ami például egy szintén dedikált Oscar műsorlistában időrendben, a hagyományos televíziós adásokhoz hasonlóan sugározza a streaming platformon megtalálható filmeket (netán sorozatrészeket). Ez a megoldás hasonló ahhoz, amit a Netflix indított korábban Franciaországban, ahol a Netflix applikáción belül található egy klasszikus tévékre hasonlító műsorlista is. Itt szintén időrendben adják a Netflix Original filmeket és sorozatokat, előre meghatározott idősávokban.

Mivel a Filmbox+ rendelkezik 7 napos ingyenes időszakkal, így akik most regisztrálnak a szolgáltatásra, ebben az egy hétben bármikor megnézhetik a rekordot döntött Oscar-díjas filmet magyar szinkronnal. Egyetlen problémája, hogy a tapasztalat szerint csupán SD, tehát 480 p körüli felbontást kapunk, ami a mai okostévéken picit rontja az élvezetet, viszont ingyen van, így sokaknak lehet nagyon vonzó megoldás.

A Filmbox+ tartalmai a 7 napos próbaidőszak letelte után is viszonylag olcsó, 1190 Ft/hó áron érhetőek el, ahol olyan további érdekességekkel is találkozhatunk, mint a tavaly a Hulu-tól érkező, majd Netflix Originalként búcsúzó Futás (Run) című thriller, Sarah Paulson főszereplésével.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.