Kiemelt témák: SkyShowtime március I The Last of Us I You 4 I Netflix március I A Mandalóri 3

Utolsó esély: Ezt a 7 filmet utoljára láthatod hétvégén a Netflixen

A különböző streaming szolgáltatások folyamatosan cserélik a műsortárakban elérhető tartalmakat, hogy mindig frissen tarthassák a kínálatot. Így tesz a Netflix is, ezért most különösen érdemes sietni, ha ezt a hét filmet még szeretnéd megnézni, mielőtt hétfőn elhagyja a szolgáltatást.

A Netflix februári érkezőit itt tudjátok megnézni.

Netflix filmek
A Wal Street farkasa / Netflix filmek

Talán rögtön az egyik legnagyobb cím a Leonrado DiCaprio főszereplésével készült A Wall Street farkasa, ami hétfőn már nem lesz elérhető, ezért tényleg érdemes sietni a megnézésével. A 2013-ban bemutatott, és az Oscar-díjas Martin Scorsese által rendezett film netflixes elvesztése azért is fájó, mivel az alkotást jelenleg egyik közvetlen előfizetéses (DTC) streaming szolgáltatónál sem tudjuk elérni. A film mozis jogaival a Pro Video Film & Distribution Kft. rendelkezik, ettől függetlenül viszont hamarosan valószínűleg felbukkan majd valamelyik szolgáltatásban, de még nem tudni, hogy pontosan melyikben.

Azonban ritkán fordul elő, hogy egy Netflix Original (saját tartalomként cimkézett) hagyja el a szolgáltatást, most mégis megtörténik. Jelen esetben Sarah Paulson főszereplésű thriller a Fuss (Run), ami amúgy Hulu Originalként távozik hétfőtől, és ebben az esetben felmerül, hogy majd a Disney+ műsortárában láthatjuk viszont, hiszen az egeres médiacég szeretné egyben tartani a saját céhlálójához tartozó tartalmakat, ami különösen igaz a Hulu filmjeire és sorozataira. Erről azonban még jött hivatalos infó.

A Fuss tavaly február 18-án debütált a szolgáltatásban, és szinte napra pontosan egy évig várta, hogy megnézzük.

Netflix filmek
A Fuss hivatalos Hulu plakátja

Sokaknak lehet érzékeny veszteség még a Vármesék is, ami igazi sztárparádét vonultat fel. Robert De Niro, Michelle Pfeiffer és Tommy Lee Jones filmej hasonlóan A Wall Street farkasához, nem található meg másik közvetlen előfizetéses streaming szolgáltatásban, de hétfőig még megnézhetjük a Netflixen.

Fontos azt is megemlíteni, hogy azok a filmek, amik most elhagyják a Netflix műsortárát, később újra megjelenhetnek, több filmmel is ez történt az elmúlt időszakban. Ilyen a Ryan közlegény megmentése (Saving Private Ryan) az Az igazság ára (The Lincoln Lawyer), a Riddick – A sötétség krónikája (The Chronicles of Riddick) vagy az Escobar

Érdemes átnézni a teljes listát, hiszen a 7 filmen kívül akad még néhány, aminek a megnézésére hosszabb idő áll rendelkezésére. Ilyen lesz például a tavaly márciusban érkező, és sokáig a top sorozatok között tanyázó Életfogytig ügyvéd, ami pontosan egy évig élvezhette a Netflixet, mielőtt nőnapon elhagyná a szolgáltatást.

A teljes lsita:

Február 19

A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street)

Valerian és az ezer bolygó városa (Valerian and the City of a Thousand Planets) 2017

Vérmesék (The Family) 2013

Fuss (Run) (2021)

Miután összecsaptunk (After We Collided) 2020

Kolibri kód (Hummingbird) 2013

A túlélő (Survivor) 2015

Február 28

Merész csajok (The Bold Type) 2020

A rettegés arénája (2002)

Március 8

Életfogytig ügyvéd (For Life) 2020 S01

Március 18

Instant Hotel (2018) S01 (6 epizód)

Március 19

Időutazó (Timeless) 2

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.