Jöhet az Apple TV Android telefonokra is

Az Apple TV+ már egy éve elérhető Androidra, azonban egyelőre Chromecast with Google TV (Google TV) és Android TV-s alkalmazázról beszélhetünk, mivel a Google telefonos részleggel eddig kevésbé foglalkoztak.

Most viszont úgy tudni, a cupertinói cég béta tesztelésbe helyezte az Apple TV Android telefonokra készült natív alkalmazását, ami viszont még nem jelent meg publikus letöltésben. A hírt a ShrimpApplePro szellőztette meg, amely viszonylag megbízható forrásnak számít, hiszen azt is megjósolták, hogy az új iPhone 14 család minden tagja (beleértve a sima 14-et is) 4 GB rammal érkezik.

Azonban érdemes a dolgot egyelőre csak a tesztelés szintjén kezelni, mivel nem minden teszt végződik végleges változattal, itt viszont meglepő lenne, ha az Apple az iMusic után nem hozná el az Apple TV-t is az Android telefonokra.

Már csak azért is lenne rá égető szükségük, mivel egyre nagyobb a verseny a streaming piacon, továbbá az MLB után 2023 februárjában már az MLS bajnoki meccsek is megjelennek egy külön hubon a TV szolgáltatáson belül, amire külön elő lehet majd fizetni, viszont a tervek között szerepel, hogy a Friday Night Baseball mintájára heti egy összecsapás megjelenhet az Apple TV+ előfizetők számára is.

Ezeken kívül az Apple rendelkezik a 2023-as NFL Super Bowl Halftime Show jogaival, és komoly licitharcot folytat a Sunday Night Football közvetítési csomagjáért is, bár megbízható források szerint a cég a héten váratlanul kiszállt a versenyből.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.