Újabb Warner pusztítás: A Westworld és a The Nevers is lekerül az HBO Maxról

A Westworld című sci-fi sorozat, és a kosztümös The Nevers összes részét törli a Warner Bros. Discovery az HBO Max műsortárából – erősítette meg a Variety.

A két sorozat levétele mellett még további két sorozatot is elkaszáltak, és nagyon úgy tűnik, hogy a Warner költségcsökkentő hadműveletének újabb áldozatai lesznek, és még koránt sincs vége a cég pénzügyi átszervezésének.

Westworld
Westworld S04 E08 credit: John Johnson / HBO

Szintén a Variety írta meg, hogy törlésre került az a Minx című sorozat is, amelynek már engedélyezték a második évados megújítását, ráadásul már éppen befejeznék a forgatásokat is, viszont a Warner nem szeretné látni a Maxon, így a sorozat készítőinek új otthont kell találniuk számára. Az 1970-es évek Los Angelesében játszódó történet felemás fogadtatású, mivel szakma ugyan rajongott érte, viszont talán nagyobb sikerre számítottak a közönségen belül. A másik hasonlóképpen járt széria a Love Life, amelynek igaz a harmadik évadát már be se rendelték, de aki még nem látta az első kettőt gyorsan pótolja a lemaradást (mindkét sorozat magyar szinkronnal is elérhető), mert bármikor lekerülhet a platformról.

A Love Life Lionsgate Television által gyártott produkció, és nem minden országban az HBO Maxon futott. Amerikában például a TBS is sugározta, ahogy az Egyesült Királyságban a BBC One. A JJ Abrams produkciós cége, a Bad Robot által is gyártott  Westworld 2016-ban debütált az akkori HBO-n, és olyan sztárokkal, mint Evan Rachel Wood, Ed Harris, Jeffrey Wright, Thandiwe Newton,  Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul vagy éppen Anthony Hopkins.

Lisa Joy és Jonathan Nolan sorozatáról tudtuk, hogy nem kap 5. évados megújítást – így a 4. évaddal lezárul az utópikus jövőben játszódó történet, ám arra bizonyára kevesen számítottak, hogy a Warner kigyomlálja a majd a létezését is a Maxon, így az újonnan induló Discovery-vel kombinált streaming platformon már többek között ezt sem láthatjuk, és könnyen elképzelhető, hogy a korábbi évadok napja meg vannak számlálva – szó szerint.

A viktoriánus korban játszódó steampunk elemekkel gazdagított The Nevers még tavaly tavasszal debütált a korábbi HBO GO-n. akkor az első évad első felének 6 epizódját láthattuk – ami idén tavasszal átköltözött a Maxra, és a második felét mostanában mutatták volna be, így viszont már biztossá vált, hogy az első etap is lekerül majd.

Érdemes gyorsan pótolni, mert várhatóan 2023-ban eltűnnek a platformról.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.