Elsőként Műsoron láthatjátok a The Nevers exkluzív magyar előzetesét

Oszd meg a cikket másokkal is:

A The Nevers lehet az HBO tavaszi nagy durranása, amelyről a hét elején már én is beszámoltam. A viktoriánus korban játszódó steampunk elemekkel teli új „szuperhős” sorozatról idáig keveset tudtunk, csupán annyi tette izgalmassá a produkciót, hogy Joss Whedon tavaly ősszel fáradságra hivatkozva elhagyta a forgatást, amit végül Joss Whedon fejezett be, és az első évad áprilisban kerül fel a hazai HBO GO műsortárába.

Kijött ez első angol nyelvű előzetes, ami elég látványosra sikeredett, és fellélegezhettünk, hogy ismét valami tüzes kosztümös sorozatot kapunk az HBO boszorkánykonyhájából, ráadásul fantasy és szuperhős betétekkel megspékelve.

Az HBO Magyarország jóvoltából elsőként itt Műsoron láthatjátok a The Nevers első magyar feliratos előzetesét:

Viktória királynő uralkodásának utolsó éveiben Londonban sorjában bukkannak fel az „Érintettek”, olyan emberek – többségében nők ­–, akik hirtelen furcsa képességekről tesznek tanúbizonyságot, melyek olykor elbűvölők, olykor kifejezetten nyugtalanítók. Közéjük tartozik Amalia True (Maura Donnelly), egy titokzatos, gyors öklű özvegy és Penance Adair (Ann Skelly), egy zseniális fiatal feltaláló is. Ők állnak ennek a mellőzött csoportnak az élére, helyet követelnek az Érintetteknek és szembeszállnak azokkal… Nos, tulajdonképpen mindenkivel szembe kell szállniuk ahhoz, hogy kiállhassanak a történelem partvonalra szorított szereplőiért.

A szereplőgárdában látható lesz továbbá Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, Amy Manson, Pip Torrens, Denis O’Hare, Zackary Momoh, Elizabeth Berrington, Kiran Sawar, Anna Devlin, Viola Prettejohn, Ella Smith, Nick Frost és Ben Chaplin.

A The Nevers alkotója és executive producere Philippa Goslett, további executive producerei Bernadette Caulfield, Ilene S. Landress, Doug Petrie, Jane Espenson és Philippa Goslett.  

Néhány kép a sorozatból:

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#HBOZóna #WarnerMedia

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója