Máris új funkcióval bővült a Max, ezek a filmek és sorozatok lettek a magyarok kedvencei

Még csak 1 napja jelent meg a Warner Bros. Discovery új streaming szolgáltatása a Max, ami leváltotta az HBO Maxot – remélem már mindenki tudja követni, és az indulás óta máris kapott egy új funkciót. A TOP 10-es lista az elmúlt órákban jelent meg a felületen.

Ez is érdekelhet:

A Netflix egyik sikeres újítása volt 2022-ben, mikor megjelentette platformján a TOP 10-es nézettségi listát, ami azokat a film vagy sorozatcímeket tartalmazta, amik az adott héten a legsikeresebbek az előfizetők között. Sokan használják, azóta például az Amazon Prime Video-n is ezt a listát egyfajta fokmérőként, miszerint azok a tartalmak, amik bekerülnek a 10-es listába, jó eséllyel érdemesnek tartják a többiek – Magyarország esetében a Netflixen közel 2 millió előfizető egy nagy része nézett be szívesen, legalább néhány perc erejéig.

A Max tegnapi megjelenésével már egy, a korábbi HBO Maxnál is gyorsabb és stabilabb platformot rakott össze, ami a filmek és sorozatok mellett a Warner-portfolió lineráis csatornáinak a műsorait, illetve az Eurosport élő vagy on-demand közvetítéseit is tartalmazza.

A jól sikerült sztreaming szolgáltatás tehát egy kiválóan felépített kezelőfelülettel és átlátható menürendszerrel dolgozik, amihez jól illeszkedik egy új funkció, ami a Netflixhez hasonlóan sokaknak adhat támpontot, az HBO Maxhoz képest közel dupla annyi műsor aprólékos felfedezéséhez.

Átnézve a listát rögtön feltűnhet, hogy a sorozatok első 10 helyezettje között a 6. pozíciót a Hogy készült (How It’s Made), ami a hagyományos Discovery csatorna egyik húzó tartalmának is számít. Meglepő viszont, hogy a listán helyet kapott a szintén a Discovery-n futó a8 évados Így működik a Világegyetem vagy a 18. évad óta futó Mike Brewer klasszikus az Autókereskedők (Wheeler Dealers). A 10. helyezett is egy TLC tartalom a 12. évados Élet 250 kiló felett (My 600-lb Life).

Filmek tekintetében talán nem annyira meglepetés, hogy Dűne: Második rész vezet, utána pedig a az ajánlókban is kiemelet helyet elfoglaló Emma és Eddie – A képen kívül Max Original lett, ami láthatóan tetszik a Max új nézőinek is. A lista 3. helyezettje Sylvester Stallone főszereplésével a 2022-es Szamaritánus, ami sokak meglepetésére mozik helyett az Amazon Prime Videón kötött ki, és egy ideje már elérhető a Max kínálatában is.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.