Nagy siker lett, érkezik Az igazság ára sorozat harmadik évada a Netflixre

A Netflix nem várt túl sokat Az igazság ára (The Lincoln Lawyer) című sorozat megújításával, és 4 héttel a második évad második felvonásának a premierjét követően berendelte a népszerű sorozat folytatását.

A harmadik évad tehát biztosan megérkezik a Netflixre, és itt vannak a részletek:

David E. Kelley jogi drámája új évada további 10 epizóddal fog folytatódni, ami a sorozat alajpául szolgáló regény, a Lincoln Lawyer 5. könyvén, azaz a The Gods of Guilt-en fog alapulni.

Manuel Garcia-Rulfo főszereplésével készült bűnügyi történetsor Mickey Hallert ügyvédet követi, aki egy rövid kisiklást követően praxisát egy Lincolnja hátsó üléséről szervezi, miközben kisebb és nagyobb ügyeket vállal el a nagyvárosi Los Angelesben.

Azonban rossz hír lehet a nézők számára, hogy a folytatásban már nem tér vissza Neve Campbell, akinek viszonylag szerényebb volt a szerep a második évadban, és mivel a záró epizódban egy új állást is elvállalt egy másik városban, ezért az alkotók már nem is számítanak rá. Campbell karaktere már az eredeti 5, kiadásban sem szerepelt, viszont egyes források szerint akár később vissza is térhet, hiszen a Netflix valószínűleg hosszan tervez az egyik legnagyobb kereslettel rndelkező szériával.

netflix

Emlékeztetőül az sorozat 2022 május 13-án debütált a Netflixen, majd a második évad már két bontásban mutatkozott be. Az egyik fele 5 epizóddal 2023. július 6-án, majd a második etap szintén 5 résszel a hónap elején, augusztus 3-án került a Netflixre. Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Netflix tájékoztatása szerint összesen 81 országban került a streamer Top 10-es listájába.

netflix

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.