Netflix újdonságok: augusztusi filmek és sorozatok – 2023

Mit nézzünk a Netflixen 2023 augusztusában?

Egy kis segítség azoknak, akik új filmet vagy sorozatot keresnek a Netflixen. A Műsoron havi ajánlója mindig összegyűjti a legjobbak, amiből csak választani kell. A Netflix 2023 júliusában is rengeteg új tartalommal bővíti a műsortárát, amelyből szerencsére egyre több műsort láthatunk majd magyar szinkronnal is.

Ha még nem láttad 2023 júliusi érkezőit, itt tudod megnézni:

Máris elérkeztünk a nyár utolsó hónapjához, ami számtalan újdonságot hoz a hazai előfizetőknek, amiket érdemes lesz ebben a hónapban is megnézni a Netflixen. Rögtön nézzük át, hogy miket várhatunk az elkövetkező hetekben a legnagyobb streaming szolgáltatótól, és várhatóan szinte az összes műfaj kap majd új műsort, ami sokak érdeklődését felkelthetik.

Kezdésnek rögtön érkezik néhány izgalmas dokumentumfilm vagy sorozat, amik a sport iránti szenvedélyre és a tudatos táplálkozásra hívják fel a figyelmet. Ebben a hónapban sem maradunk trucrime széria nélkül, és akik a valóságshow és interaktív tartalmakat kedvelik, jó hír lehet, hogy ezekből is érkezik néhány érdekes műsor.

Persze a legtöbben a Netflix új filmjeit vagy fikciós sorozatait várják, amikre augusztusban sem panaszkodhatunk, hiszen sztárokban és elképesztő kalandokban gazdag nyárzárásra számíthatunk. Olyan színészekkel készülhetünk az őszi dömpingre, mint Gal Gadot, a Szürke ötven árnyalatából ismert Jamie Dorman, a mostanában drámaszerepeivel feltűnő Adam Sandler, aki ezúttal egy filmben fog szerepelni feleségével Jackie Sandlerrel és lányával Sadie Madison Sandlerrel.

Netflix augusztus 2023
You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah. (L to R ) Samantha Lorraine as Lydia Rodriguez Katz, Sunny Sandler as Stacy Friedman and Dylan Hoffman as Andy Goldfarb in You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah. Cr. Courtesy of Netflix © 2023

Érdemes követni a Facebook, illetve Twitter oldalamat is, ahol mindig a megosztom a legújabb híreket és megjelenéseket.

És ez még nem minden: Utazz vissza, és nézd meg, hogy mi érkezett a korábbi években augusztusban a Netflixre, hátha ott is találsz valami érdekes műsort a szabadság alatt: 2020-ban vagy 2021-ben

Íme 2023 augusztusi Netflix ajánlója:

Augusztus 1 (kedd)

Első kézből: Jake Paul, a fekete bárány (Untold: Jake Paul the Problem Child) – Netflix Original dokumentumfilm

  • A kritikusok által is elismert dokumentumfilmek visszatérnek. Az elkövetkező 4 hétben egy-egy film lerántja majd a leplet a sport elképesztő és vad világának epikus történeteiről. A boksztól a focistákon át a doppingbotrányokig, ezek az új történetek felforgatják mindazt, amit eddig tudni véltünk. A hetente bemutatkozó, karaktervezérelt történet az átélők őszinte, bensőséges beszámolóira épül, hogy felfedje az izzadság mögött rejlő durvaságot, a valódi érzelmeket, a diadalt és a humort egyaránt.

Szahara (Sahara) 2005

Bábel (Babel) 2006

Augusztus 2 (szerda)

Lélekrabló (Operacja: Soulcatcher) – Netflix Original film (Lengyelország)

  • Egy zsoldos exkatonát felbérelnek, hogy megtalálja azt a fegyvert, amely brutális gyilkosokká változtatja az embereket. Amikor viszont testvére is áldozatul esik az eszköznek, már a bosszú kerül a katona fő fókuszába.

Megtévesztés (Choona) S01

Mark Cavendish: Sosem elég (Mark Cavendish: Never Enough) – Netflix Original dokumentumfilm

  • Bensőséges és magával ragadó dokumentumfilm a profi kerékpáros Mark Cavendish felemelkedéséről, a tragikus bukásról, majd a hihetetlen visszatéréséről. A film exkluzív betekintést nyújt feleségéhez Petához, csapattársaihoz és edzőihez fűzött viszonyához.

Megmérgezve: Veszélyes ételek (Poisoned: The Dirty Truth About Your Food) – Netflix Original dokumentumfilm

  • Megdöbbentő vádirat az élelmiszeriparról és szabályozóiról, ami rávilágít arra, hogy a több évtizedes apátia és visszaélés hogyan tette kiszolgáltatottá az amerikai élelmiszerellátást és fogyasztóit olyan halálos kórokozókkal szemben, mint pl. Coli és szalmonella.

Augusztus 3 (csütörtök)

A igazság ára (The Lincoln Lawyer) S02 – második fele (5 epizód)

Zom 100: Bakancslista zombiapokalipszis idejére (Zom 100: Bucket List of the Dead) – Netflix Original film (Japán)

  • Egy férfi úgy érzi, hogy kizsákmányoló főnöke szinte kiszívja az életét, viszont egy napon zombiapokalipszisre ébred, és rádöbben arra, hogy eljött az ő ideje.

Szemtől szembe (Head to Head) – Netflix Original film (India)

Egy szenvedélyes sofőr és egy botcsinálta szerelő tévedésből elrabol egy visszavonult bűnözőt, ami egy vad, életeket megváltoztató kalandot indít el.

Fülig beléd zúgtam (Heartstopper) S02

  • Charlie és Nick keresik a helyüket az iskolában, miközben rádöbbenek arra is, hogy barátságukból sokkal több is lehet.

Mario Biondo utolsó órái (The Last Hour of Mario Biondo) – Netflix Original dokumentumfilm-sorozat

Augusztus 4 (péntek)

Hajsza Virappan után (The Hunt for Veerappan) – Netflix Original dokumentumfilm (India)

Ezt jól kisütöttük – A legnagyobb kihívás (The Big Nailed It Baking Challenge) – Netflix Original reality

Augusztus 7 (hétfő)

Gabi álomháza (Gabby’s Dollhouse) S08 – Netflix Original gyerekműsor

Augusztus 8 (kedd)

Hölgyeké az elsőbbség: Nők a hiphop világában (Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop) – Netflix Original dokumentumfilm-sorozat

  • A limitált dokumentumsorozat a hiphop úttörő női rappereit, és a műfaj 50 évében betöltött szerepüket rekontextualizálja azáltal, hogy visszahelyezi őket abba a kánonba, ahová tartoznak: a középpontba, az első naptól egészen napjainkig.

Első kézből: Johnny Football, az amerikai foci fenegyereke (Untold: Johnny Football) – Netflix Original dokumentumfilm

  • A kritikusok által is elismert dokumentumfilmek visszatérnek. Az elkövetkező 4 hétben egy-egy film lerántja majd a leplet a sport elképesztő és vad világának epikus történeteiről. Ez a sorozat második filmje.

Zombiverzum (Zombieverse) – Netflix Original reality (Korea)

  • Szöul zombiuniverzummá változott, és a versenyzőknek kihívásokkal teli küldetéseket kell teljesíteniük a túlélésért.

A hét főbűnös: Edinburgh haragja – 2. rész (The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2) – Netflix Original anime

Földmély (In the Earth)

Augusztus 9 (szerda)

hamarosan

Augusztus 10 (csütörtök)

Szellemházasság (Marry My Dead Body) – Netflix Original film (Tajvan)

  • Egy rendőrtiszt élete kisérteties fordulatot vesz, miután talál egy piros boritékot. kiderül, hogy egy szellem a férje, akivel közösen kell megoldaniuk egy bűntényt.

A gyilkos csodaszer (Painkiller) S01

  • A limitált sorozat feltárja az amerikai opioidválság eredetét és következményeit, kiemelve az elkövetők, áldozatok és igazság után nyomozók történeteit, akiknek életét örökre megváltoztatta az OxyContin találmánya.

Mechkadédok (Mech Cadets) S01 – Netflix Original animációs sorozat

Augusztus 11 (péntek)

Rachel Stone – Mindent vagy semmit (Heart of Stone) – Netflix Original film

  • Egy globális és titkos békefenntartó ügynökség tisztje mindent elkövet azért, hogy megállítson egy hackert, aki szeretné megszerezni az ügynökség legértékesebb és legveszélyesebb fegyverét.

Randizás másképp (Down for Love) – Netflix Original valóságshow (Új-Zéland)

Augusztus 14 (hétfő)

hamarosan

Augusztus 15 (kedd)

Első kézből: Szégyenfal (Untold: Hall of Shame) – Netflix Original dokumentumfilm

  • A kritikusok által is elismert dokumentumfilmek visszatérnek. Az elkövetkező 4 hétben egy-egy film lerántja majd a leplet a sport elképesztő és vad világának epikus történeteiről. Ez a sorozat harmadik filmje.

Augusztus 16 (szerda)

Jodie, a kiválasztott (The Chosen One) S01

Családi körben Tyson Furyvel (At Home with the Furys) – Netflix Original reality

Depp kontra Heard (Depp v. Heard) – Netflix Original dokumentumfilm-sorozat

  • A dokusorozat napjaink legismertebb hollywoodi perét mutatja be. A vallomásoktól kezdve a vádaskodásikig, ami lángra robbantotta a médiát is.

Augusztus 17 (csütörtök)

Az Upshaw család (The Upshaws) S04

Apu, az intergalaktikus fejvadász (My Dad the Bounty Hunter) S02 – Netflix Original animációs gyerekműsor

Augusztus 18 (péntek)

Egy rossz ember 10 napja (10 Days of a Bad Man) – Netflix Original film (Törökország)

  • A film az azonos című könyvtrilógia három filmre adaptált sorozata, amely Sadik hétköznapi emberből antihőssé válását meséli el, miközben a fő kérdésekre keresi a választ. A történések során Sadik jóból rosszba, rosszból közömbössé változik, és az útja során felbukkanó emberek kiveszik részüket ezekből a változásokból, viszont egyiküknek sem sikerül olyan tisztának és ártatlan maradni, mint az első napon.

A majomkirály (The Monkey King) – Netflix Original animációs film

  • A Majomkirály egy akciódús családi animációs vígjáték, amely egy karizmatikus majmot és az ő varázslatos harci Botját követi nyomon egy epikus küzdelemben, amelyben 100 démon, egy különc sárkánykirály és a majom legnagyobb ellensége, a saját egója feletti győzelemre törekszenek.

Fegyverek és rózsák (Guns & Gulaabs) S01

  • A sorozat egy példátlan ópiumüzletről szól, amely egy nagyvárosi zsarut és egy szerelmes szerelőt helyez a konfliktusok középppontjába.

A lány a maszk mögött (Mask Girl) S01

  • Kim Mo-mi hétköznapi irodai dolgozó, aki nappal bizonytalan a megjelenésében, éjszaka viszont maszk mögé rejtőző ismert influencer, viszont egy váratlan eseménybe miatt élete drámai fordulatot vesz.

Augusztus 19 (szombat)

Clifford, a nagy piros kutya (Clifford the Big Red Dog)

Augusztus 21 (hétfő)

hamarosan

Augusztus 22 (kedd)

Első kézből: A Florida Gators története (Untold: Swamp Kings) – Netflix Original dokumentumfilm

  • A kritikusok által is elismert dokumentumfilmek visszatérnek. Az elkövetkező 4 hétben egy-egy film lerántja majd a leplet a sport elképesztő és vad világának epikus történeteiről. Ez a sorozat negyedik filmje.

Világítótorony (LIGHTHOUSE) – Netflix Original Talk-Show (Japán)

Augusztus 23 (szerda)

Kifürkészhetetlen utak 3 ((Milosc do kwadratu / Love Squared 2) – Netflix Original film (Lengyelország)

Augusztus 24 (csütörtök)

Ragnarök S03

  • A skandináv mitológán alapuló sorozat záró évada.

Who Is Erin Carter? S01

  • Egyelőre magyar cím nélküli britt politikai thrillersorozat

Augusztus 25 (péntek)

Ne merészelj eljönni a bát micvámra (You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah) – Netflix Original film

  • Adam Sandler főszereplésével készült komédia.

Augusztus 31 (csütörtök)

ONE PIECE S01

  • Japán történetében legtöbb példányban értékesített mangasorozata, Eiichiro Oda műve alapján készült ONE PIECE egy legendás nyílt tengeri kaland, amely semmihez sem hasonlítható. Monkey D. Luffy egy fiatal kalandor, aki mióta az eszét tudja, szabadságra vágyik. Luffy veszedelmes útra indul kis falujából, hogy megtalálja a legendás mesebeli kincset, hogy a kalózok királya lehessen! De ahhoz, hogy megtalálja a élete főnyereményét, Luffynak össze kell állítania a legénységet, hogy együtt kutassák át a hatalmas kék tenger minden centiméterét.

Válaszd a szerelmet (Choose Love) – Netflix Original interaktív valóságshow

sztárok

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.