HBO Max újdonságok: augusztusi filmek és sorozatok – 2023

Új filmet vagy sorozatot keresel az HBO Maxon augusztusra? Itt vannak a Warner Bros. Discovery várható streaming újdonságai, amikre érdemes lesz ebben a hónapban odafigyelni.

Az HBO már több mint 20 éve a prémium minőségű filmeket vagy sorozatokat nyújt a hazai nézők számára, és ez a tendencia szerencsére augusztusban is velünk marad az HBO Maxon keresztül, gazdagítva minket a Warner Bros. Pictures vagy a DC válogatott újdonságaival. Ezek mellett a Sony Pictures Television és a Warner között létrejött tartalmi megállapodásnak köszönhetően ebben a hónapban láthatjuk majd I Wanna Dance With Somebody – Whitney Houston története című filmet is.

HBO Max

Augusztusban érkezik az első magyar HBO reality sorozata A híd – amelyben egy csapatnak együttes erővel kell felépítenie egy 250 méter hosszú hidat a főnyeremény megszerzésének az érdekében, vagy a Lakers amerikai kosárcsapat bámulatos meccseit és légkörét bemutató, a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése című sorozat. Akik pedig egy pörgős dumájú, popkulturális utalásokkal teli sorozatot szeretnének akkor várható még a Milliárdok nyomában 7, évada, amivel a sorozat el is búcsúzik a nézőktől, ezért semmiképpen sem érdemes kihagyni a záróepizódokat.

Láthatjuk még a The Woman King: A harcos című filmet, illetve új évaddal jelentkezik a Csodálatos barátok című utazós sorozat is, melyben a Harry Potterből ismert ikrek, James és Oliver Phelps járják be a világot és mutatják be a különböző országok szokásait, ételeit és nevezetességeit. A folytatódó sorozatok listáját évadokkal és aktuális részekkel minden héten megtaláljátok a heti premierek cikkeben (Streaming Week), ami itt értek el.

Ha még nem láttátok az HBO Max júliusi ajánlóját, itt tudjátok megnézni:

Mit nézzünk az HBO Maxon 2023 augusztusában?

Augusztus 1 (kedd)

Esőmenyasszony (The Rain Bride)

  • A fiatal anyának, Lorinak el kell búcsúznia férjétől, aki úgy dönt, hogy csatlakozik az ISIS elleni háborúhoz. Mivel ellentmondásos hírek érkeznek a frontról, a szabad és független Lori szembesül azzal, mit vár el a társadalom egy egyedülálló nőtől.

Augusztus 2 (szerda)

Delta (2022)

  • A Pó-delta halászok és orvvadászok összecsapásának helyszíne. Egy helyi önkéntes csoport meg akarja menteni a folyót a túlhalászástól.

Augusztus 3 (csütörtök)

Tiszta lap (Eloise’s Journey)

  • A kómából ébredő Eloise nem emlékszik életére és arra döbben rá, hogy valaki más életét éli. Amnéziája az újrakezdés lehetőségévé válik.

Mud (2014)

  • A 14 éves Ellis egy reggel kioson a szülői házból, hogy legjobb barátjával megkeressenek a Mississippi egyik szigetén egy fák között rekedt csónakot.

Augusztus 4 (péntek)

Bérgyilkos klub (Assassin Club) 2023

  • Egy bérgyilkosnak megbízást ajánlanak: hét embert kell likvidálnia, ám hamar rájön, hogy a hét „célpont” szintén bérgyilkos, akiknek őt kell megölnie.

Nem kapjátok meg a gyűlöletem (You Will Not Have My Hate / Vous n’aurez pas ma haine) 2022

  • A pusztító párizsi támadások története egy apa személyes nézőpontjából elmesélve. Pillanatkép egy életről a szükség órájában, amelyben felvillan a szabadság, a szerelem és a törékeny új kezdet dacosan élni akaró jelzőfénye.

Az örök lány (The Eternal Daughter) 2022

  • Egy művész és idős édesanyja rég eltemetett titkokkal szembesülnek, amikor visszatérnek korábbi családi otthonukba, amely azóta szállodaként működik és titokzatos múltja kísért.

A hó és a medve (Snow and the Bear) 2022

  • Az ápolónő Aslit kinevezik egy távoli török kisvárosba, ahol végtelennek tűnik a tél és ahol a fiatal lány összefonódó hatalmi viszonyok, titkok és kétségek kellős közepén találja magát.

Masztéma (Mastemah) 2022

  • Egy hipnózis során bekövetkezett traumás baleset után a fiatal pszichiáter, Louise egy kis faluban kezdi újra praxisát. Ám amikor elkezd Theóval, egy sötét és titokzatos férfi pácienssel dolgozni, az élete hamarosan pokollá válik.

Isten földje (Goodland) 2022

  • A 19. század végén egy ambíciózus dán misszionárius Izland távoli részére indul templomot építeni és a helyi lakosokat fotózni. A nem mindennapi kalauzával tett zarándoklat azonban váratlanul a tájjal és a természet erőivel való harccá válik.

Augusztus 5 (szombat)

Vigyázz, kész, szörf! (Surf’s Up) 2007

Augusztus 7 (hétfő)

Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése (Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty) S02 S01 – heti epizódok

Augusztus 8 (kedd)

Rap Sh!t S02

Augusztus 9 (szerda)

Csodálatos barátok (Fantastic Friends) S02

Augusztus 11 (péntek)

Woman King – A harcos (2022)

  • Igaz történet az 1800-as évekből, amelyben Dahomey afrikai királyságát és életmódjukat vad női harcosok védelmezték elszántan.

A híd (The Bridge) HBO Original reality S01 E01-03 – ezt követően heti 2 epizód

  • A 14 játékos birtokba veszi a helyszínt, megismerkedik egymással és a szinte lehetetlennek tűnő kihívással. A feladatok leosztását követően, elkezdenek kiéleződni a különbségek és az újdonsült vezetőnek máris nehéz döntést kell meghoznia. A mesebeli és szinte érintetlen vadonba megérkezik a 14 kalandvágyó, semmit sem sejtő játékos. A rövid ismerkedés után, mindannyian szembesülnek a feladattal: 20 nap alatt kell megépíteniük egy 250 méteres hidat, hogy elérjék a fődíjat. De az első nap nem csak ennyi meglepetést tartogat, az újdonsült vezetőnek ugyanis máris egy nehéz döntést kell meghoznia.

Egy durva év (A Most Violent Year) 2014

Elysium – Zárt világ (2013)

Chappie (2015)

Augusztus 12 (szombat)

Milliárdok nyomában (Billions) S07 – hetente új részek

Augusztus 17 (csütörtök)

Mi köze ennek a szerelemhez? (What’s Love Got To Do With it) 2022

Augusztus 18 (péntek)

Kupák lovagja (Knight of Cups) 2015

  • A Terrence Malick rendezte film szereplői az Oscar-díjas Christian Bale, Natalie Portman és Cate Blanchett. Kemény, érzékletes portré a hedonista hollywoodi életről az elgyötört forgatókönyvíró, Rick szemszögéből, aki szinte megszállottá válik, miközben az élet értelmének álomszerű keresésén fáradozik.

Farkas (Wolf) 1994

Augusztus 24 (csütörtök)

Jerry Maguire – A nagy hátraarc (1996)

Augusztus 25 (péntek)

Batman és Superman: A szuper ifjak csatája (Batman and Superman: Battle of the Super Sons) – DC Animation film

  • A fiatalság és a világ megmentésének terhe egyszerre nyomja a 11 éves Jonathan Kent vállát, aki a bérgyilkossá lett Damiennel, vagyis Boy Wonderrel egyesíti erőit, hogy együtt megmentsék a világot egy ellenséges földönkívülitől.

Oroszlán (Lion) 2016

Augusztus 27 (vasárnap)

I Wanna Dance With Somebody – Whitney Houston története (2022)

  • Naomi Ackie minden idők egyik legnagyobb énekesének állít emléket: Whitney Houston szerepébe bújva kendőzetlen portrét mutat be az ikonikus hang mögött álló összetett és sokrétű nőről.

Augusztus 31 (csütörtök)

Könnyű nőcske (Easy A) 2010

HBO Max
Batman and Superman: Battle of the Super Sons

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.