HBO Max újdonságok: júliusi filmek és sorozatok – 2023

Mit nézzünk júliusban az HBO Maxon?

Ebben a hónapban is több új film és sorozat érkezik a Warner Bros. Discovery streaming műsortárába, amiket érdemes lesz megnézni. Új sorozatokban sem lesz hiányunk, de több sorozat is ebben a hónapban folytatódik az HBO Maxon. A nagy visszatérő sorozatok között mindenképpen érdemes megemlíteni a Superman és Lois 3.évadát, és ismét képernyőn a Csodatévők is a 4. évadával.

Akik az izgalmas dokumentumfilm-sorozatokat kedvelik, azoknak is érdemes lesz ebben a hónapban figyelniük, hiszen több újdonság is érkezik, változatos témákban. Mindenképpen érdemes lesz megnézni a három epizódból álló minisorozatot a Milliomos kerestetik címmel, és egy egy 4 részes HBO Original dokusorozat is felkerül, hiszen Az utolsó hívás a 90-es évek New York-i sorozatgyilkosának az ügyét fogja feldolgozni.

Ebben a hónapban lesz a bemutatója Steven Soderbergh új sorozatának is. A kör bezárul című 6 részes sorozatban olyan színészeket láthatunk, mint Zazie Beetz, Claire Danes, Timothy Olyphant, CCH Pounder és Dennis Quaid.

HBO Max
Csodatévők / HBO Max

A lista nem teljes. Valamennyi érkező címet nyomon tudtok követni minden héten a heti premierek összesítésében is.

Július 2 (vasárnap)

Frannie Langton vallomásai (The Confessions of Frannie Langton)

  • A jamaicai szobalányt, Frannie Langtont ágyban találják halott szeretőjével. Be kell bizonyítania a világnak, hogy nem ő ölte meg a szeretett nőt.

Július 6 (Csütörtök)

Rappelj az életedért! (Rap Battlefield / Días de gallos)

  • León és Rafaela részt szeretnének venni a freestyle kompetitív világában. Együtt képesek lesznek diadalmaskodni a versenytársaik felett, és felülemelkedni az akadályaikon. Andy igyekszik segíteni nekik elboldogulni a közösségi hálón.

Shaun White: Az utolsó deszkázás (Shaun White: The Last Run ) – dokumentumfilm-sorozat

  • Shaul Schwarz és Christina Clusiau filmesek bemutatják a háromszoros aranyérmes Shaun White harcát a 2022-es téli olimpián való utolsó szerepléséért.

Július 7 (péntek)

Milliomos kerestetik (Wanted: Millionaire) – 3 részes dokusorozat

  • Háromrészes dokumentumfilm egy évtizedes keresés krónikájáról, melyet egy közel 5 millió eurós elveszett lottószelvény tulajdonosa után folytattak.

Július 9 (vasárnap)

Nolly S01 (Egyesült Királyság)

  • Noele Gordon sikerei csúcsán van, híres szappanoperája, a Crossroads nézettsége szárnyal. Majd egyik napról a másikra hirtelen kirúgják.

Július 10 (hétfő)

Utolsó hívás (Last Call) – HBO Original dokusorozat

Július 11 (kedd)

Csodatévők (Miracle Workers) S04

Superman és Lois S03

Július 13 (csütörtök)

A kör bezárul (Full Circle) S01 (6 epizód, heti 2 rész)

  • Steven Soderbergh sorozatában egy elfuserált emberrablás nyomozása során régóta őrzött titkokra derül fény, amelyek több karaktert és kultúrát kapcsolnak össze a mai New York Cityben. Főbb szerepekben Zazie Beetz, Claire Danes, Timothy Olyphant, CCH Pounder és Dennis Quaid.

Július 14 (péntek)

Időzóna (Time Zone) -reality

Július 16 (vasárnap)

Hollington Drive

  • A 10 éves Alex Boyd eltűnése után a két nővér, Theresa és Helen küzdenek életük és családjuk összetartásáért, miközben titkok szivárognak a felszínre.

Július 18 (kedd)

Hétköznapi vámpírok – A sorozat (What we do in the shadows) S05

  • Dokumentumfilmes stílusú betekintés három vámpír lakótárs mindennapi (vagy inkább minden éjszakai) életébe Staten Islanden. A vámpírok nagyszabású vérlakomát szerveznek az óhazából látogatóba érkező ősi mesterüknek.

Július 20 (csütörtök)

Superpowered – A DC sztori (Superpowered: The DC Story) – dokusorozat

  • Ez a dokumentumfilm-sorozat eddig nem látott módon mutatja be a DC univerzum tartós és befolyásos örökségét, lehetővé téve a rajongóknak, hogy újra felfedezzék a karakterek univerzumát, egyúttal felvázolja az ikonikus képregénygyártó cég eredetét, fejlődését és közel kilenc évtizedes kulturális hatását, amelyet a különféle művészeti ágakra gyakorolt.

Július 25 (kedd)

Golden Boy – sport dokumentumfilm-sorozat

  • A két részből álló doksi minden idők egyik legnépszerűbb bokszbajnoka, Oscar de la Hoya szakmai diadalait és személyes zűrzavarait mutatja be.

Július 27 (csütörtök)

Te és én (You and me)

  • Ben és Jess találkozása szerelem első látásra, és az események gyorsan pörögnek. Ám egy szörnyű tragédia történik, amin Ben nem tud túllépni.

Harley Quinn S04

Július 29 (szombat)

John Wilson tanácsai (How to do with John Wilson) S03 – HBO Original dokumentumfilm-sorozat

  • Az HBO doku-komédiasorozatának házigazdája egy szorongó New York-i, aki megpróbál mindennapi tanácsokat adni, miközben saját személyes problémáival küzd. John Wilson titokban dokumentálja New York lakóinak életét az önfelfedezés e komikus odüsszeiájában.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.