Streaming és TV: Ezek a legfontosabb júliusi premierek – 2023

Elérkeztünk a nyár derekához, ami ismét több filmes, sorozatos premiert tartogat a számunkra, nem beszélve a TV-ben elérhető sport- és egyéb tartalmú izgalmas műsorokról. A strandolás, napozás vagy hasonló szabadtéri tevékenységek mellett, a különböző méretű képernyők előtt is kellemesen szórakozhatunk, és ezek együttesen járulhatnak hozzá, hogy akár egyedül, párosan vagy a családdal töltjük el a nyári kikapcsolódást. Szinte minden nap tartogathat valami újdonságot, amire érdemes lesz előre felkészülni.

Bármilyen tartalomról legyen szó, a júliusi streaming és TV premierekkel bárki megtalálhatja magának a legjobb műsorokat akár strandolás után vagy akár közben online vagy offline eléréssel, hiszen a különböző platformokhoz történő közvetlen kapcsolódás 2023-ban már senkinek sem okozhat problémát.

Online TV és sportműsorok júliusban

Kezdjük is a legjobban várt TV-s sportműsorokkal, amelyeket a streaminghez hasonlóan már bárhol elérhetőek – köszönhetően az újgenerációs online TV platformoknak, amelyek menürendszere és felépítése egyre inkább hasonlít a Netflix vagy az HBO Max fehasználói felületéhez. Ami ebben a leginkább vonzó, hogy igényeinkhez mérten már lehetőségünk van akár reklámok nélkül is sportközvetítéseket nézni, sőt saját műsorlistákat/lejátszási listákat is készíthetünk a minket érdeklő tartalmak rendezésével, amiket megtehetünk bármilyen tematikájú, minket érdeklő műsorokkal is.

Július 1-23

Tour de France (Eurosport, Eurosport Online)

  • Július 1-jén 12:00-kor kezdetét veszi a Tour de France 110. versenye, amely a hagyományos, lineáris Eurosport csatornák mellett online, az Eurosport appokon is követhető lesz, akár folyamatos, reklámmentes változatban is. Ez lesz a második olyan verseny, amely Spanyolországból, Baszkföldről indul. Ráadásul A WBD Sports Tour de France és Tour de France Femmes közvetítéseihez​​ visszatér a kevert valóságot megmutató Cube stúdió is, amely olyan adatvezérelt elemzési funkciókat tesz elérhetővé a műsorvezetők számára, amelyek szimulálják a peloton (boly) veszélyeit és teljesítményét, és így segítenek elmagyarázni a franciaországi eseményeket az Európa-szerte figyelő nézőknek.

NASCAR Chicago Street Race Weekend (NET4+ SPORT, ARENA4)

  • A videójátékos változat után két évvel Chicagót is beveszi az Xfinity és a Cup Series, a NASCAR történetének első utcai pályás versenyén. A közel három és fél kilométeres belvárosi útvonalon Supercars-bajnok Shane van Gisbergen mellett Kyle Busch, Kyle Larson, Chase Elliott, William Byron, Ross Chastain, Joey Logano, Kevin Harvick, Tyler Reddick, Ryan Blaney, Martin Truex Jr., Christopher Bell, Denny Hamlin is ott lez az esélyesek között, így mindkét napon élőben lesz érdemes követni az eseményeket. Az Xfinity szombaton 23:00-tól, a Cup Series vasárnap 23:30-kor startol, de lehetőség lesz a vasárnap reggeli ébredés után megnézni a fejleményeket.

Július 3-16

The Championships, Wimbledon (Eurosport, Eurosport Online)

Ugyan Marozsán Fábián a selejtező utolsó fordulójában elszenvedett vereségével nem jutott főtáblára, a visszalépések miatt akár mégis főtáblára juthat a hétfőn kezdődő 136. Wimbledoni teniszbajnokágon. A torna egyértelmű esélyese a férfiaknál az első helyen kiemelt Carlos Alcazar vagy a még mindig bombaformában teniszező Novak Djokovics, nőknél pedig a Roland Garros győztes lengyel Iga Swiatek vagy Aryna Sabalenka lehet, de kár megismétlődhet a francia salakos döntő is.

Az első mérkőzés hétfőn 11:00-kor kezdődik, és a többiekhez hasonlóan külön előfizetéssel már reklám nélkül is megnézhető.

Július 23-30

Tour de France Femmes (Eurosport, Eurosport Online)

Az új arculatú női verseny tavalyi, történelmi jelentőségű elindítását követően 2023-ban is újra bizonyítani fogjuk a kerékpársport iránti szenvedélyünket a Tour de France és a Tour de France Femmes folyamatos, helyi igényekre szabott közvetítésével.- nyilatkozta Scott Young, a Warner Bros. Discovery Sports Europe tartalomért és gyártásért felelős igazgatója.

Örömünkre szolgál, hogy mi lehetünk az egész kerékpársport otthona, és a két Tour iránt tanúsított hozzáállásunk biztosítja a rajongók számára, hogy az általuk kedvelt páholyból figyelhessék az eseményeket. Senki más nem rendelkezik olyan szakértelemmel a kerékpársportban, amely a többplatformos portfólióval párosulva a sportág legnagyobb versenyének ilyen léptékű közvetítését kínálhatná nézők millióinak Európa-szerte és azon túl. Alig várjuk, hogy a lehető legszélesebb körű közönség számára közvetíthessük az egyes szakaszok történeteit.”

Június 26-július 21

Sznúker, Championship League (Sport1 Sport2)

streaming premierek

Júliusban a Sport TV-n folytatódik a sznúker leghosszabb és legnagyobb mezőnyű szuperversenye, a Championship League, amelynek július 21-én Leicesterben lesz a fináléja. Az közvetítések Sport1-en és a Sport2-n is követhetőek, és az online TV-k műsorvisszajátszós funkcióinak segítségével el is menthetjük őket a saját listánkba későbbi megnézéshez.

Streaming premierek

Korábban már streaming szolgáltatókra bontva megírtam a Netflix, illetve az HBO Max júliusi friss bemutatóit, itt pedig megtaláljátok azokat, amiket mindenképpen érdemes lesz megnézni.

Netflix

Július 7-én érkezik az új Netflix film Szélhámos rokonok (The Out-Laws) címmel. Az új akció vígjátékban Pierce Brosnan bankrablót alakít. A sztori szerint Owen Browning (Adam Devine) egy bankigazgató, aki oltár elé szeretné kísérni szerelmét, Parkert (Nina Dobrev). Amikor viszont az esküvőjük napján a hírhedt Szellem Banditák kirabolják a bankját Owen úgy véli, hogy a bankrablók a jövőbeli sógorai (Pierce Brosnan és Ellen Barkin) lehetnek, akik éppen az esküvőre érkeztek a városba. Főszerepekben Brosnan mellett Adam Devine, Nina Dobrev, Michael Rooker, Poorna Jagannathan, Julie Hagerty, Richard Kind, Lil Rel Howery, Blake Anderson, Lauren Lapkus, Laci Mosley és Ellen Barkin lesz látható.

Július 14-én érkezik a Madarak a dobozban – Barcelona (Bird Box Barcelona), ami az eredeti film spanyol változata lesz. Miután egy titokzatos erő megtizedeli a világ lakosságát, Sebastiannak saját túlélési útját kell végigjárnia, Barcelona kihalt utcáin. A férfi kissé zavaros szövetséget köt más túlélőkkel, akik megpróbálnak elmenekülni a városból, egy váratlan és még baljóslatúbb fenyegetés elől.

A hónap végén, július 27-én érkezik a Vaják (The Witcher) harmadik évadának második fele, amelyben Henry Cavill utoljára ölti magára Vaják szerepét, de várhatóan a készítők mindent beleadnak a folytatásra, mielőtt megtörténne a színészváltás, és Liam Hemsworthátvenné a helyét.

HBO Max

Július 13-án érkezik Steven Soderbergh új sorozata A kör bezárul (Full Circle) első évada, amelynek 6 epizódját heti dupla résszel nézhetjük meg az HBO Max műsortárában.

Egy elfuserált emberrablás nyomozása során régóta őrzött titkokra derül fény, amelyek több karaktert és kultúrát kapcsolnak össze a mai New York Cityben. Főbb szerepekben Zazie Beetz, Claire Danes, Timothy Olyphant, CCH Pounder és Dennis Quaid.

Az érkező sorozatfolytatásoknál mindenképpen érdemes megemlíteni a július 11-én debütáló Superman és Lois 3. évadát, a július 18-án érkező Hétköznapi vámpírok – A sorozat 5. évadát, vagy a július 27- én folytatódó Harley Quinn 4. évadát is.

SkyShowtime

július 17-én érkezik a streaming szolgáltató műsortárába a Harvey Weinsten szexuális botrányát feltáró újságírókról készült film Azt mondta (She Said).


A kétszeres Oscar-jelölt Carey Mulligan (Ígéretes fiatal nő, Egy lányról) és az Összeesküvés Amerika ellen vagy a Rögtönzött szerelemben feltűnő, Emmy-díjra jelölt Zoe Kazan alakítják a New York Times riportereit, Megan Twohey-t és Jodi Kantort, akik közösen hoznak felszínre egy olyan, generációk számára fontos témát, amely megtörte a hollywoodi szexuális zaklatás témáját övező évtizedes hallgatást, és olyan változást idézett elő az amerikai kultúrában, amelynek hatása a mai napig tart.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.