Netflix: Több mint 17 újdonságot és premierdátumot jelentett be a streaming óriás

A Netflix tegnap tartotta meg szokásosnak mondható nyári rajongói online rendezvényét Barziliában. A Tudum elnevezéső műsorban a nézők megismerkedhetnek a legnagyobb streaming szolgáltató várható újdonságaival, és első vagy exkluzív betekintéseket kaphatnak olyan tartalmakhoz is, amikről eddig szinte semmit sem tudtunk, illetve már nagyon várjuk a bejelentését.

Az éjszaka zajlott Netflix újdonság betekintője több sorozat premierdátumát is felfedte, sok új előzetes és képsor is érkezett olyan alkotásokról, mint a Zack Snyder, a 300, Az acélember és A halottak hadserege rendezőjének új filmje a REBEL MOON, One Piece, Avatár – Az utolsó léghajlító vagy Rachel Stone – Mindent vagy semmit Gal Gadot főszereplésével.

netflix
One Piece. (L to R) Jacob Romero Gibson as Usopp, Mackenyu Arata as Roronoa Zoro, Emily Rudd as Nami, Iñaki Godoy as Monkey D. Luffy, Taz Skylar as Sanji in episode 108 of One Piece. Cr. Casey Crafford/Netflix © 2023

Többek között belekukkanthatunk a Vaják, a Lupin, A könyörtelen tenisz dokusorozat új évadába, és több régóta várt bejelentés is született az éjszaka folyamán:

Vaják (The Witcher S03

Exkluzív klip érkezett a Vaják új évadának tiszteletére, amely a hónap végén, június 29-én érkezik a műsortárba.

A 3-test-probléma

Ahogyan azt az éjszaka folyamán is megírtam, végre megcsodálhatjuk Trónok harca készítőinek, David Benioff és DB Weiss nagyszabású regényadaptációs sci-fi sorozatának az első előzetesét is, és A 3-test-probléma már az első képsoraival bizonyítja, hogy ott a helye a legjobban várt 2024-es Netflix sorozatlistán.

ONE PIECE

Oda Eiichiro által írt mangájának élő szereplős adaptációjából is kaptunk egy hosszú előzetest, ami néhány hónap múlva megtekinthetővé válik a Netflixen. A Szalmakalapos Kalóz történetét már idehaza is sok rajongó várja, és a látványvilágra ezúttal sem panaszkodhatunk.

Rebel Moon

Amikor egy galaxis peremén található békés kolóniát egy zsarnoki uralkodó seregei fenyegetnek, Kora (Sofia Boutella), a falusiak között élő titokzatos idegen lesz a túlélés egyetlen reménysége. Kora feladata, hogy képzett harcosokat találjon, akik egyesítik erejüket vele az Anyavilággal szemben. Kora szedett-vedett kis csapata különböző világokból jött kívülállókból, felkelőkből, parasztokból és háborús árvákból áll, akiket összeköt a megváltásra való törekvés és a bosszúvágy. Miközben egy egész birodalom árnyéka ereszkedik le a legvalószínűtlenebb holdra, megkezdődik a csata egy galaxis sorsáért, és a folyamat során hősök új serege alakul meg.

Berlin S01

A nagy pénzrablás univerzumából érkezik a BERLIN című sorozat, ami decemberben érkezik.

Te (You) S05

Természetesen nincs Tudum Joe Goldberg nélkül, és a neves sorozatgyilkosról készült széria egy új betekintéssel jelzi, hogy számíthatunk az 5. évad megjelenésére. Premierdátum egyelőre nem érkezett, viszont a negyedik évad februárban és márciusban érkezett a platformra, így 2024-ben is hasonló időpontban számíthatunk az érkezésére, amit az írósztrájk eltolhat nyárra is.

Az igazság ára S02

Kiderült a Lincoln Lavey, azaz az Igazság ára Netflix sorozat új évadának premierdátuma, ami már nincs is annyira messze. Viszont az eddig bevált módszer szerint a szériát kettébontották, így annak első fele majd július 6-án válik elérhetővé a felületen, a második évad második fele augusztus 3-án érkezik.

A láthatatlan fény -minisorozat

November 3-án érkezik a második világháború idején játszódó minisorozat, ami két tinédzser történetét meséli el, akiket összeköt egy mély titok, amely a remény jelképévé válik a legsötétebb időkben.

Wednesday S02

A Wednesday is kapott egy saját blokkot, amelyben Jenna Ortega, Emma Myers, Hunter Doohan és Joy Sunday megvitatják a legjobb elméleteket a WEDNESDAY 2. évadával kapcsolatban.

Avatár – Az utolsó léghajlító

A sorozat a Nickelodeon animációs műsorának, az AVATAR: THE LAST AIRBENDER élőszereplős kalandjának lesz az újragondolása. Az új Avatár showrunnere írója és executive producere és az alkotója Albert Kim lesz, aki Az Álmosvölgy legendáján is dolgozott Tim Burtonnal.

Nyerd meg az életed S02

A streaming szolgáltató kiadta a NYerd meg az életed (Squid Game) második évadának első videóját, Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun, Gong Yoo főszereplésével.

Amit még megtudhattunk a rendezvényen:

  • Lily Collins bejelentette az Emily Párizsban sorozat 4. évadát.
  • A Cobra Kai utólsó, 6. évadának új szereplőit.
  • Az Elit 7. évada október 20-án érkezik.
  • A könyörtelen tenisz második felvonása június 21-én érkezik.
  • A Lupin 3. évada október 5-én érkezik, amelyhez kaptunk egy exkluzív klipet is.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.