Magyarul nézhető a Trónok harca készítőinek új Netflix sorozatának az első előzetese

Megérkezett a Trónok harca készítőinek új sorozatának az első magyar nyelvű Netflix előzetese. A nagyszabású sci-fi sorozat az ígéretek szerint olyan lesz, amelyhez semmi sem hasonlítható, és a A 3-test-probléma első képsorai alapján valóban az egyik legjobban várt sorozat lehet, de csak 2024-től.

A 3-test-probléma című új sci-fi sorozatot a híres és epikus, hasonló című könyvtrilógia ihletett, ami azt meséli el, amikor az emberiség rádöbben, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban.

Netflix

Az igen látványosnak ígérkező szériát a Trónok harca HBO fantasy-vel berobbanó David Benioff és DB Weiss jegyzi, akik showrunnerek és ügyvezető producerek is egyben. Korábban arról volt szó, hogy A 3-test-probléma még ebben az évben megérkezik a Netflix műsortárába, azonban az előzetes végén kiderült, hogy csak 2024 januárjától láthatjuk, és még az is előfordulhat, hogy részletekben kerülnek fel az epizódok.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.