Easttowni rejtélyek alkotója új thrillert készített Julianne Moore és Sydney Sweeney főszereplésével

Az Easttowni rejtélyek című HBO sorozat 2021 egyik meglepetése volt, amelyet az a Brad Ingelsby készített, aki most fejezet be új filmjét Julianne Moore és Sydney Sweeney főszereplésével, és hamarosan mi is láthatjuk majd az Apple TV+ műsorán.

Easttowni rejtélyek

Brad Ingelsby, az Easttowni rejtélyek HBO-sorozat alkotója új filmet készített az Apple TV+-ra Echo Valley címmel, a főszerepekben pedig Julianne Moore és Sydney Sweeney lesz látható. Az új produkciót az Apple Studios mellett Ridley Scott produkciós cége, a Scott Free Films, valamint a The Walsh Company készítette, a rendezői székben pedig a 2019-ben elsőfilmes kategóriában BAFTA-díjat nyerő Michael Pearce-t találjuk, akinek 2021-es Találkozások filmjét megtaláljuk az Amazon Prime Videón, magyar felirattal is.

Az egekig magasztalt HBO sorozathoz hasonlóan az Echo Valley is Pennsylvania délkeleti részében játszódik, ahol a Kate Garrett (Moore) nevű gyászoló nő elszigetelten él egy 22 hektáros farmon. Az Echo Valley Farmon, lovak idomításával foglalkozó nő napjait megzavarja, amikor egyik este megjelenik önfejű lánya, Claire (Sweeney), aki valaki más vérében ázik. A szinopszis alapján a film egy szívdobogtató thriller lesz arról, hogy meddig megy el egy anya, hogy megmentse gyermekét.

Julianne More-t legutóbb a szintén Apple készítésű Simlis (Sharper) című filmben láthattuk Medaline szerepében. Sydney Sweeney olyan produkciókban szerepelt, mint a szintén HBO Max-on látható Eufória, A fehér Lótusz, illetve A szolgálólány meséje, valamint az Éles tárgyak (Sharp Objects), maelyekben igazolta nagyszerű színészi képességeit.

Az új Apple Original olyan kiváló filmekhez csatlakozik a streamer 2023-as kínálatában, mint Leonardo DiCaprio főszereplésével a Killers of the Flower Moon, továbbá Matt Damon és Casey Affleck közreműködésével a The Instigators.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.