Kate Winslet összetört nyomozót alakít az új HBO Max sorozatban

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az Oscar-díjas Kate Winslet és az Emmy-díjas Guy Pearce főszereplésével készült Easttowni rejtélyek (Mare of Easttown) április 19-én az HBO Max mellett a hazai HBO GO-ra is megérkezik.

Az Easttowni rejtélyek (Mare of Easttown) című, hétrészes minisorozat első része április 19-én, hétfőn indul az HBO GO-n, majd hetente érkeznek az új epizódok. Főszerepben az Oscar-, Emmy-, és Golden Globe-díjas Kate Winslettel (aki az HBO Mildred Pierce című minisorozatában is játszott). Alkotója és írója Brad Ingelsby (The Way Back), az összes epizód rendezője Craig Zobel (aki az HBO A hátrahagyottak című sorozatának egyik rendezője is volt).

Kate Winsletet egy pennsylvaniai rendőrt Mare Sheehantet akalítja, aki egy helyi gyilkosság ügyében nyomoz, miközben saját élete összeomlik. Az Easttowni rejtélyek egy összetartó közösség sötét oldalát tárja fel, és hitelesen mutatja be, hogy a családunk és múltbeli tragédiák hogyan határozhatják meg a jelenünket.

Easttowni rejtélyek – Új minisorozat hamarosan az HBO GO-n

Regisztrálj az #HBO​ GO-ra és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu​​ Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebo…

A minisorozatban szerepel továbbá Julianne Nicholson (az HBO A kívülálló-jából) mint Lori Ross, Mare legjobb gyerekkori barátja; a háromszoros Emmy-díjas Jean Smart (akit az HBO Watchmen-sorozatáért is Emmy-díjra jelöltek) mint Helen, Mare anyja; Angourie Rice (Fekete tükör) mint Siobhan Sheehan, Mare tinédzser lánya; Evan Peters (Amerikai Horror Story) mint Colin Zabel, a megyei nyomozó, akit megbíznak, hogy segítsen Mare-nek a nyomozásban; Guy Pearce (aki Emmy-díjat nyert és Golden Globe-jelölést kapott az HBO Mildred Pierce című minisorozatáért) mint Richard Ryan, egy helyi kreatívírás-professzor; Cailee Spaeny (Devs) mint Erin McMenamin, egy magányos tini, aki robbanékony apjával él; David Denman (Outcast) mint Frank Sheehan, Mare volt férje; John Douglas Thompson (az HBO Max Szabad szavak című filmjéből) mint Carter rendőrfőnök, Mare felettese az Easttowni Rendőrségen; Patrick Murney (Seven Seconds) mint Kenny McMenamin, Erin apja; James McArdle (Ammonite) mint Mark Burton diakónus; Sosie Bacon (az HBO Itt és most című sorozatából) mint Carrie Layden, Drew anyja és Kevin volt barátnője; Joe Tippett (Rise) mint John Ross, Lori férje és gimis szerelme; valamint Neal Huff (az HBO Drót című sorozatából) mint Mare unokatestvére, Dan Hastings atya.

Képek:

Az Easttowni rejtélyek című minisorozatot az HBO és a wiip koprodukciójában készült. Alkotója, írója, showrunnere és executive producere Brad Ingelsby, rendezője és executive producere Craig Zobel. További executive producerei: Paul Lee és Mark Roybal a wiip részéről, Kate Winslet, Gavin O’Connor, valamint Gordon Gray a Mayhem Pictures részéről.

 #Műsoronplus #HBOZóna #HBO Max

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója