Netflix: Itt az időpont, már a héten láthatjuk Harry és Meghan botrányos dokusorozatát

Négy nappal azután, hogy a Netflix kiadta az első betekintést a Harry és Meghan című dokumentumfilm-sorozatához, megérkezett a premier időpontja is, továbbá egy hosszabb előzetest is láthatunk róla, ami úgy tűnik, hogy mélyen beleássa magát a hercegi pár legmélyebb titkaiba is.

A Sussex hercegről és hercegnéjéről készült dokusorozat elkészítésére komoly hangsúlyt fektetett a streaming szolgáltató, és láthatóan ezek nem csak üres szavak voltak, hiszen már így is erősen felkorbácsolták az indulatot a királyi családban, és az is könnyen előfordulhat, hogy Károly király végül a legszigorúbb büntetést rója ki Harryre, ami akár a címébe is kerülhet.

A legtöbb embernek viszont valószínűleg tetszeni fog az a nyíltság és kendőzetlen szerep, ahogy a herceg és hercegné elmesélik találkozásukat, és körülöttük izzó romantika gyaníthatóan a decemberi programing egyik legfelkapottabb műsorává fogja tenni a sorozatot.

A hat epizódból álló sorozatot Liz Garbus rendezte, és precíz kampányt is készítettek köré, ezzel biztosítva azt, hogy mindenki róluk beszéljen. Többek között január 10-én, első körben 16 nyelven jelenik meg Harry herceg memoárja Spare címmel, ami már erős utalás arra, hogy ő egyfajta tartalékban vett számítás a brit királyi családban. Eközben persze Meghan sem tétlenkedik, hiszen egy olyan podcast műsort készít Archetypes címmel, amelyben olyan neves sztárokat szólít meg, mint Sophie Grégoire Trudeau és Serena Williams.

A Netflix szokásához eltérően pedig viszonylag hosszú szinopszist adott ki az előzetes mellé, ami példátlan és mélyreható dokumentumfilm-sorozatban Sussex hercege és hercegnőjéről, akik megosztják a nyilvánosság előtt kibontakozott szerelmi történetük másik oldalát is:

A Netflix még 2020-ban írta alá azt azt a megállapodást a hercegi párral, aminek a keretében új műsorokat készíthetnek a streaming szolgáltató felületére, és ennek lesz első darabja a saját szerelmi történetökrők készült doku.

„A sorozat hat epizódon keresztül tárja fel korai udvarlásuk titkos napjait és azokat a kihívásokat, amelyek ahhoz vezettek, hogy visszalépjenek a királyi családban betöltött teljes munkaidős szerepüktől. A sorozat, amelyben barátok és családtagok először osztják meg a nyilvánossággal, aminek szemtanúi voltak, és amelyben történészek vitatják meg a Brit Nemzetközösség mai állapotát és a királyi család sajtóval való kapcsolatát, nemcsak megvilágítja egy pár szerelmi történetét, hanem a világunkról és arról is képet fest, hogyan bánunk egymással. A kritikusok által elismert, kétszeres Oscar-jelölt és Emmy-díjas rendező, Liz Garbus alkotása, a Harry és Meghan soha nem látott bepillantást enged a történelem egyik legtöbbet vitatott párjának életébe.”

Mikor érkezik a Harry és Meghan című dokumentumfilm-sorozat?

A limitált dokut két részben fogja a Netflix bemutatni. Az első 3 epizódot már ezen a héten csütörtök láthatjuk. A sorozat második fele a következő hét csütörtökjén válik elérhetővé a műsortárban.

1 rész: december 8.

2 rész: december 15.

#netflixvilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.