Harry herceg és felesége az Obama pár mintájára készíthet műsorokat a Netflixre

Oszd meg a cikket másokkal is:
Fotó: DailyMail

A Netflix érdeklődik Harry herceg és felesége Meghan hercegnővel való együttműködés iránt, miután a pár úgy döntött, hogy kilép a palotai protokoll alól, és önálló életet kezd Kanadában, ezért eldobják a királyi fenség jogát is.

Nem lenne szerencsés bulvármédia szintre esni -hiszen pont emiatt születhetett meg a döntés a királyi családban -, ezért már a nagyobb lapok (The Independent, Yahoo, Evening Standard) is óvatosan fogalmaznak az ügyben. Ami viszont érdekes lehet, hogy Ted Sarandos a Netflix tartalomigazgatója elismerte, hogy a streaming óriást érdekli a dolog, és kész az együttműködésre, ami annyiban sem elképzelhetetlen, hogy Meghan vissza szeretne térni a filmek világába, ám nem feltétlen a megszokott hollywoodi filmcsillagokon keresztül. Többen tudni vélik, hogy az Oroszlánkirály júliusi európai premierén már a Disney is érdeklődött egy esetleges szerepvállalás iránt.

Sarandos egy Los Angeles-i eseményen beszélt a brit hercegi pár esetleges produkciós dolgairól, nyilván ez inkább PR kérdés a részéről:

– Kit nem érdekelne? Igen, persze.

A Netflixtől nem áll távol a hasonló együttműködés, elég csak a hercegi pár barátaira, Barack és Michelle Obamára gondolni, akik az elnöki hivatal lejárta után produkciós céget alapítottak (Cégük a Higher Ground Productions), és az első műsoruk az American Factory-t (Amerikai gyáregység) már ti is láthatjátok magyarul a Netflixen, sőt, már Oscar díjra is pályázik, meglehetősen nagy esélyekkel.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója