VB 2022: Így tudod nézni a Franciaország–Dánia meccset, VB program

Vb 2022: Izgalmas csata lesz a francia-dán összecsapás, majd este az argentin-Mexikó. Napi sportműsor ajánló, harmadik mérkőzés.

A vasárnapi Katar-Ecuador meccsel kezdetét vette a 2022-es katari FIFA-világbajnokság, ami a megszokott nyár helyett ezúttal novemberben ülteti nézők millióit a képernyők elé, és a 64 mérkőzésen át tartó világesemény vége éppen aranyvasárnapra, december 18-ára esik.

A katari vb meccseit 2022-ben már nem csak hagyományos módon, kábelen tudjátok figyelemmel követni, hiszen legális online sportos streaming platformon, online TV-n vagy akár ingyenesen is nézhetőek, erre pedig több opció is rendelkezésre áll Magyarországon.

Így tudod nézni a 2022-es vb meccseit:

Mikor játsszák a Franciaország–Dánia mérkőzést?

A mérkőzést november 26-án szombaton, magyar idő szerint 17:00-kor rendezik Dohában, az 974 Stadionban.

A regnáló bajnok Franciaország Dánia ellen folytatja világbajnoki szereplését, Didier Deschamps vezetőedző pedig azt reméli, hogy tanult a Nemzetek Ligája legutóbbi vereségéből. Franciaország Ausztrália 4-1-es legyőzésével nyitotta meg D-csoportját, és favoritként játszhat egy olyan dán válogatott ellen, akik viszont egy gól nélküli döntetlent játszottak Tunéziával.

Ugyanakkor Dánia hazai és idegenbeli győzelmet is aratott Franciaország felett a Nemzetek Ligájában, viszont Deschamps szerint Kasper Hjulmand alakulatát akkor kissé alábecsülték, ami a dohai 974 Stadionban nem fordulhat elő. Márpedig a galloknak valóban illene óvatosan hozzáállni az összecsapáshoz, hiszen 2018-ban a Luzhniki Stadionban egy 0-0-s döntetlenre futotta az erejükből, igaz azzal most is kiegyeznének, ha mint Moszkvában, idén is ők emelhetnék magasba a világbajnoki trófeát.

A francia csapat dolgát kissé megnehezítette, hogy közvetlenül a torna kezdete előtt Karim Benzema a franciák múlt szombati edzésén újabb sérülést szenvedett, és azóta Katart is elhagyta. Ennek ellenére Deschamps számára olyan csillagok állnak bevetésre, mint Kylian Mbappe, Antione Greizmann és Giroud.

A dán Thomas Delaneynek a keddi meccs félidőjében kényszerű cserét kért térdsérülése miatt, és kétségessé vált, hogy tudja-e vállalni a szombati mérkőzést. A Sevilla középpályása elmúlt években a dán válogatott egyik alapemberének számít, ezért esetleges kiesése komoly veszteség lehet a számukra.

C CSOPORTMGyVDP
1. Franciaország11003
2. Ausztrália21113
3. Dánia10011
4. Tunézia20101

További vb program:

C csoport, Argentína–Mexikó (szombat) 20:00

E csoport, Japán–Costa Rica (vasárnap) 11:00

F csoport, Belgium–Marokkó (vasárnap) 14:00

F csoport, Horvátország–Kanada (vasárnap) 17:00

E csoport, Spanyolország–Németország (vasárnap) 20:00

A mérkőzést élőben tudjátok követni kábelen és online is, az M4 Sport csatornáján.

VB 2022, 7. nap, d csoport:

Elérhetőségek:

Direct Now link (előfizetés szükséges): bit.ly/3Vp4CAt

Vodafone TV: https://tv.vodafone.hu/

M4 Sport link (élő adás): https://m4sport.hu/elo/mtv4live

A mérkőzések összefoglalója, amit a lefújást követően itt tudtok megnézni:

  • Tunézia-Ausztrális összefoglaló (D csoport, november 25., szombat)
  • Anglia-Egyesült Államok összefoglaló (B csoport, november 25., péntek)
  • Hollandia–Ecuador összefoglaló (A csoport, november 25., péntek)
  • Katar-Szenegál összefoglaló (A csoport, november 25., péntek)
  • Wales-Irán összefoglaló (B csoport, november 25., péntek)
  • Brazília–Szerbia összefoglaló (B csoport, november 24., csütörtök)

#vb2022 #sportstreaming #műsoronplus #vbprogram

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.