TUDUM 2022: Ezek a filmek és sorozatok érkeznek az elkövetkező hónapokban a Netflixre (1. rész)

A Netflix számára ismét fontos lett a TUDUM rajongói online rendezvény, amelyet még a pandémia alatt futtatott fel, viszont azóta egyszer már szélnek eresztette a csapatot. Viszont most úgy látszik ismét lendületet kapott, és több földrészen, különböző időpontban érkeznek az újdonságok, legyen szó original filmről vagy sorozatról, több tucat cím kerül valamilyen formában bemutatásra, akár premierdátummal, akár csak egy kis ízelítő formában, amiket hamarosan nézni fogunk a Netflixen.

1. rész – Dél-Korea és India

Az európai és amerikai újdonságokat itt találjátok:

A sort a dél-koreai szegmens nyitotta szombat hajnalban, amely az elmúlt években különösen fontos a Netflix számára. Elég csak a Nyerd meg az életed (Squid Game) első évadának sikerére gondolni, amelynek már készítik a második évadát, ráadásul egy reality is küszöbön áll. Az eseményen Lee Hyun-woo (Rio) megosztott egy exkluzív klipet A nagy pénzrablás: Korea (Money Heist: Korea) – Joint Economic Area 2. részéből:

Bejelentésre került egy új valóságshow Physical: 100 címmel, amelyben 100 részvevő versenyez, hogy bizonyítsa, melyikük rendelkezik a legjobb fizikummal.

Jön egy új drámasorozat The Glory címmel, valamint október 21-én érkező XX. századi lány (20th Century Girl) thrillerből láthattunk egy kis ízelítőt. Talán az egyik leginkább várt bejelentésnek az Út a pokol felé (Hellbound) 2. évados megújítása tűnik, hiszen közvetlen a Nyerd meg az életed után egy másfajta korrajzzal vetette bele magát történetmesélésbe. A bejelentés mellé kaptunk egy teasert is az második évadhoz.

Az rendezvény következő állomása a Netflix indiai részlege, amely bollywoodi mértékkel és irányvonallal ma már a Netflix egy jelentős régiójának számít, és az RRR sikerének köszönhetően a nézők is egyre jobban kezdik felfedezni maguknak, akár Magyarországon is. Zakir Khan és  Prajakta Koli a következő bejelentéseket tették:

Drága Monica! (Monica, O My Darling) sötét vígjáték

A problémamegoldó (Rana Naidu) thriller sorozat

Khufiya (még nincs magyar cím) thriller film

Az osztály (Class) A spanyol Elit mintájára készülő YA sorozat

A lényeg (Scoop) Jigna Vora újságíró és oknyomozó riporter életrajzi könyve, a Behind The Bars In Byculla: My Days in Prison alapján készült krimisorozat.

Kathal (nincs magyar címe) vígjáték

A nagy katyvasz (Soup) sötét vígjátéksorozat

A besúgó (CAT) politikai drámasorozat

QALA (nincs magyar cím) dráma

Chor Nikal Ke Bhaga (nincs magyar címe) bűnügyi film

Fegyverek és rózsák (Guns & Gulaabs) krimisorozat

#netflixvilág #útapokolfelé #elit #bollywood

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.