Gal Gadot, Ryan Murphy, D.B. Weiss, és David Benioffs is bemutatja új produkcióját a Netflix rendezvényén

Ahogyan korábban megírtam, a Netflix feltámasztotta poraiból az online fan rendezvényét a TUDUM-ot, amely ezúttal is számos izgalmas produkcióról nyújt majd exkluzív betekintést.

Mikor lesz az idei TUDUM?

A program szeptember 24-én, magyar idő szerint 04:00 órakor kezdődik Koreából, majd az európai és amerikai résszel folytatódik 19:00 órakor. Az eseményt a Netflix japán sztárjai zárják szeptember 25-én 6:00 órakor. Jelentős mennyiségű, több mint 120 netflixes sorozatot, filmet és játékot mutatnak majd be több mint 200 filmes szakember és színész kíséretében, amiket 29 nyelven, egy globális streamingesemény keretében a Netflix YouTube csatornáján tudunk követni.

Az online bemutatón debütál például a Ryan Murphy nevével fémjelzett A megfigyelő (The Watcher) első trailere, amiből kiderül a limitált sorozat premierdátuma is. A hátborzongató krimiben feltűnik Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge, Margo Martindale, Mia Farrow, és még sokan mások.

Többek között a Shadow & Bone – Árnyék és csont szereplői adnak majd exkluzív ízelítőt a második évadból, de azt is megnézhetjük, hogy milyen hangulatban telt az Esernyő Akadémia forgatása.

Noah Centineo bejelenti készülő Netflix-sorozatának címét és premierdátumát, majd Melissa Roxberg és Josh Dallas bemutatják a Manifest idén november 4-én érkező negyedik évadának trailerét.

Rajongói kvízkérdésekre válaszolnak a Stranger Things szereplői, és néhány eddig még nem látott bakival és felvétellel elevenítik fel a negyedik évad forgatását. A Wednesday Adams szerepében feltűnő Jenna Ortega bemutat pár exkluzív részletet a Netflix új sorozatából, a Wednesday-ből, és megismerhetjük India Amarteifót, aki Sarolta királynét alakítja A Bridgerton család spin-offjában és belehallgathatunk meg a forgatókönyvért felelős Shonda Rhimes exkluzív betekintőjét.

Mindezek mellett különleges szereplőket láthatunk a következő sorozatokból:

Squid Game, Outer Banks, A Bridgerton család – 3. évad, Emily Párizsban – 2. évad, Vaják: A vér eredete.

 További izgalmas tartalmak várhatóak:

Filmek és sorozatok

Gal Gadot, Jamie Doran és Alia Bhatt kíséretében nyerhetsz bepillantást kapunk a Netflix készülő filmjéhez, a Heart of Stone kulisszái mögé.

Rian Johnson bemutat egy exkluzív részletet a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma című filmből.

Bemutatkozik a 3 Body Problem, D.B. Weiss, David Benioff, Alexander Whoo közreműködésével.

Pedro Alonso és Álex Pina, a Berlin című spinoff sorozatról.

Jason Momoa mesél az Álomországban játszott szerepéről, melyből láthatunk néhány exkluzív jelenetet is.

Reese Witherspoon és Ashton Kutcher bejelentik a hamarosan érkező Netflixes romantikus vígjátékuk, a Your Place or Mine megjelenési dátumát.

Guillermo del Toro társrendező bepillantást enged a készülő animációs filmje, a Pinokkió kulisszái mögé.

Penn Padgley, a Te (You) színésze

Exkluzív első jelenetek érkeznek Jennier Lopez The Mother című filmjéből.

Millie Bobby Brown bemutatja az Enola Holmes 2 trailerét.

Jamie Foxx társaságában vethetsz egy pillantást a They Cloned Tyrone néhány exkluzív jelenetére.

Különleges szereplők a következő filmekből: The Old Guard 2, Extraction 2, The School for Good & Evil!

Omar Sy és a Lupin

James Marsden Halott vagy (Dead to Me) befejező évada

Videojátékok

Az Oxenfree

#netflixvilág #galgadot #ryanmurphy #dbweiss #milliebobbybrown #heartsofstone #tőrbeejtve

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.