Hangulatos ízelítőt kapott az új Star Wars sorozat a Disney+-on

Az Andor című új Star Wars sorozat majd egy hónapos csúszást követően, szeptember 21-én szerdán érkezik rögtön három epizóddal a Disney+-ra, amiből már a hónap elején láthattunk némi ízelítőt.

A Star Wars univerzumában játszódó sorozata a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet előzményeként készült, és Cassian Andor utazására összpontosít, bemutatva a Birodalom elleni lázadás eredettörténetét, hogy miként keveredtek bele a bolygók és az emberek. Ez egy veszéllyel, álcákkal és intrikával teli korszak, ahol Cassian elindul azon az úton, amely végül a lázadók hősévé teszi. A sorozatban Andor szerepében Diego Luna mellett feltűnik majd Forest Whitaker Saw Gerrera szerepében, és többek között láthatjuk majd Stellan Skarsgård is mint Luthen Rael.

A sorozat már kapott egy teljes előzetest is, és a korábbi rajzolt posztert egy sokkal hangulatosabb és karakteresebb változatra cserélték, amiben a háttérben húzódó Birodalmi csillagrombolók, az Andor mögötti szürke füstfelhő és Whitaker valamint Skarsgård impozáns karaktermegjelenítései máris sokkal jobb színt adnak a hamarosan érkező sorozatnak.

Új poszter:

Hivatalos poszter

#disneyplus  

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.