Így tudod nézni az Andor című új Star Wars sorozatot online

Az Andor című legújabb Star Wars sorozatnak eredetileg augusztus 31-én lett volna a hivatalos bemutatója, ám a Disney eltolta a premiert, és a szeptember 21-én fogja az első három epizódot bemutatni a Disney Plus streaming platformon, vélhetően rögtön magyar szinkronnal.

A Star Wars univerzumában játszódó sorozata a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet előzményeként készült, és Cassian Andor utazására összpontosít, bemutatva a Birodalom elleni lázadás eredettörténetét, hogy miként keveredtek bele a bolygók és az emberek. Ez egy veszéllyel, álcákkal és intrikával teli korszak, ahol Cassian elindul azon az úton, amely végül a lázadók hősévé teszi. A sorozatban Andor szerepében Diego Luna mellett feltűnik majd Forest Whitaker Saw Gerrera szerepében, és többek között láthatjuk majd Stellan Skarsgård is mint Luthen Rael.

A Disney a sorozathoz készített egy teljes epizódbemutatót is, így már előre láthatjuk, hogy mely időpontokban érkeznek az új részek magyarul a Disney Plus online streaming platformra.

szeptember 21 (szerda)

1.,2.,3. rész

szeptember 28

4. rész

október 5

5. rész

október 12

6. rész

október 19

7. rész

október 26

8. rész

november 2

9. rész

november 9

10. rész

november 16

11. rész

november 23

12. rész

Disney Plus (reklám nélkül)

Előfizetés:

2490 Ft | hó

24 900 Ft | év
Több mint 15% kedvezmény.*

REGISZTRÁCIÓ

#disneyplus

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.