function wpb_exclude_from_feed($query) { if ($query->is_feed() ) { $query->set('post__not_in', array(14805461,14808847,14808872,14808877,14808899)); } } add_action('pre_get_posts', 'wpb_exclude_from_feed');

Kiemelt témák: Netflix szeptember I Disney+ szeptember | SkyShowtime szeptember I Streaming Week 35 I Távozó tartalmak

Párizsban és St. Tropez-ban folytatódik a Netflix egyik legsikeresebb romkomja

A tavalyi év egyik nagy sorozat felfedezettje volt Lily Collins főszereplésével az Emily Párizsban (Emily in Paris) című Netflix Original romkom első évada, amely rögtön a nézők kedvence lett, és az első 28 napban 58 millióan követték az epizódokat.

Az 1899 után így az Emily Párizsban is ma kezdte meg a forgatást Párizsban, St. Tropez-ban és további franciaországi helyszíneken.

Emily in Paris | ATAS Panel Clip with Al Roker & Lily Collins | Netflix

Al Roker talks to Emily in Paris star Lily Collins about the show’s record-breaking viewership numbers in its first 28 days, making it Netflix’s most popular comedy series of 2020. SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading streaming entertainment service with 204 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

A sorozat az ambiciózus chicagói marketingest Emily-t követi, akit a cége váratlanul Franciaországba irányít, és feladata lesz egy felvásárolt luxusmárka közösségi médiastratégiájának az átszervezése. Emily új életet kezd Párizsban, amelyben mámorító kalandok és meglepő kihívások fogadják, miközben folyamatosan egyensúlyoznia kell kollégáinak megnyeréséért, új barátok szerzéséért és az alakuló románcokban való eligazodásban.

A sorozatot eredetileg a Paramount Network-re készült volna, ám a Netflix vette át, és a sikeres első évad után 2020 novemberében zöld utat kapott a folytatás is. A második évadot az MTV Studios, a Darren Star Productions és a Jax Media fogja készíteni. Executive producerek Tony Hernandez, Lilly Burns, valamint Andrew Fleming, és Lily Collins a főszerep mellett a folyatásban is producereként fog tevékenykedni.

Darren Star, a sorozat írója és rendezője úgy nyilatkozott, hogy a kezdetektől fogva szerettek volna megalkotni egy gyönyörű Párizs mozifilmet. A sorozat megjelenésének időzítése viszont váratlanul érte a teljes stábot, mivel az emberek a lezárások miatt egyfajta „fotelutazókká” váltak, és rajtunk keresztül élhették át még inkább a vágyott kalandokat.

Kép: Netflix Media

#Műsoronplus #Netflixvilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.