Műsoron

streaming és mozi

Ezek a premier tartalmak érkeznek a héten a magyar Netflixre (február 17-22)

2020. február 16. 18:40 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflix ezen a héten bepótolja a múlt heti szegényes premier streaming felhozatalt, ami további új megjelenésű sorozatokat és filmeket jelent a magyar felületen.

Jon Favreau és Roy Choi közreműködésével harmadik évadával jelentkezik a nagysikerű Séf show, és még rögtön utána láthatjuk az új ázsiai fantasy sorozat, a Spectros első évadának a debütálását. Érkezik Dwayne Johnsonnal a Jumanji: Vár a dzsungel és Gary Oldman főszereplésével az Oscad-díjas dráma, A legsötétebb óra a HBO GO korábbi premierje után a Netflixen is tiszteletét teszi. A Puerta 7 az dél-amerikai futball és a köré kapcsolódó bűnszervezetek napi vívódását fogja bemutatni, és az Oscar-díjas Anne Hathaway illetve Ben Affleck is felkerül az Az utolsó akarattal című Netflix Original filmmel, tehát a héten sem maradunk akció és dráma nélkül streamingen.

Heti ajánlóm a magyar Netflixre:

Hétfő

Ashley Garcia táguló világképe

Szerda

Séf show (The Chef Show Volume 3) (S03

The Chef Show | Official Trailer | Netflix

Cooking is a journey. And making a meal is about more than just food. It’s about appreciating friends, family and tradition. An opportunity to come together. To learn, to share and to celebrate different flavors, cultures and people. The Chef Show is Executive Produced and directed by Jon Favreau.

Csütörtök

Spectros – Árnyak között S01

Spectros – Nova série brasileira da Netflix – Trailer

Uploaded by Felipe Milani on 2020-02-06.

Jumanji: Vár a dzsungel (Jumanji welcome tot he jungle)

Péntek

Újszülöttek: Életünk első éve (Babies) (minisorozat)

BABIES | Official Trailer | Netflix

From first breath to first steps, this docuseries explores a decade of groundbreaking science that reveals the emotional and astounding story of a baby’s first year of life. Babies launches on Netflix February 21, 2020.

Glitch Techs – Hibaírtók S01 (Nickelodeon és Netflix Original)

Barra brava – Az elszánt támogatók (Puerta 7) S01

Puerta 7 | Tráiler Oficial | Netflix

En el fútbol, los jugadores más poderosos están fuera de la cancha. Para muchos, los únicos colores que importan son los del dinero. Puerta 7: disponible solo en Netflix el 21 de Febrero. SUSCRÍBETE: https://bit.ly/2W85El8 Acerca de Netflix: Netflix es el principal servicio de entretenimiento por internet en el mundo.

Gentefied S01

Gentefied | Hivatalos előzetes | Netflix

A Morales unokatestvérek szeretik tisztelik a kultúrájukat, a közösséget és a családjukat. De mi történik, ha választani kell közöttük? A Gentefied február 21-tól kezdődik, kizárólag a Netflix műsorán.

Balett Mumbaiban (Netflix India)

Az utolsó akarat (Netflix Original)

Az utolsó akarat | Hivatalos előzetes | Anne Hathaway és Ben Affleck új filmje | Netflix

Egy veterán washingtoni újságíró (az Oscar-díjas Anne Hathaway) elveszíti a fonalat, amikor bűntudatból elintéz egy megbízást az apjának (az Oscar-díjra jelölt Willem Dafoe), és önkéntelenül belekeveredik abba a sztoriba, amelyet éppen le akar hozni. Joan Didion azonos című regényét az Oscar-díjra jelölt Dee Rees filmesítette meg az Oscar-díjas Ben Affleck közreműködésével.

A legsötétebb óra

A legsötétebb óra – 1. magyar nyelvű előzetes

Országos bemutató: 2018. január 18. Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett.

Az oldal ingyenes és főként reklámok nélkül működik. Ha szeretnéd támogatni a munkámat, most egy kávé árával is megteheted.
Slider
Oszd meg a cikket másokkal is: