Magyar címet kapott Ben Affleck új politikai thrillere a Netflixen

Oszd meg a cikket másokkal is:
Fotó: Getty Image

2020-ban Ben Affleck visszatér a Netflixre, azonban most nem akciófilmben láthatjuk az Oscar díjas színészt, hanem egy kőkemény politikai thrillerben, ami így elsőre közelebb áll az 2012-ben bemutatott Az Argo-akció-hoz. A The Last Thing He Wanted  (magyarul Az utolsó akarat) című filmet Dee Rees Oscar-jelölt írónő rendezte, aki a forgatókönyvet is jegyzi.

A film Joan Didion regényén alapszik és Elena McMahon (Anne Hethaway, az Ocean’s 8 és Az ördög Pradát visel sztárja) nevű női újságíró körül forog, akit fegyverkereskedővé válik, mivel az apja is ezzel foglalkozott, így viszi tovább a családi vállalkozást, ami egyre rázósabb ügyekbe keveri.

A cselekmény mélyen belenyúlik az Irán kontra USA konfliktusba, és lesz benne minden, ami az ilyen produkcióktól elvárható: Kémjátszma, családi múltba való visszanézés és politikai ellenérdekek, azonban nem sok köze lesz Affleck korábbi Netflix filmjéhez a Triple Frontier-hez (Határok mentén), ezért ne is várjunk majd olyan akciójeleneteket, ami a film műfaját tekintve talán nem is lesz akkora probléma. A filmben szerepet kap még Willem Dafoe (A világítótorony, A szakasz) és Richard McMahon is.

Megjelenésről egyelőre még nincs pontos információ, de azt tudjuk, hogy már végeztek a forgatással és már rendelkezik magyar adatlappal és leírással is, tehát viszonylag közelinek tűnik a premierdátum.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója