Magyarul is láthatjuk a Netflix és a Nickelodeon első közös produkcióját

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflix és a Nickelodeon tavaly ősszel kötött partnersége máris meghozta gyümölcsét, amelynek köszönhetően február 21-én érkezik az első közös produkciójuk, a Glitch Techs – Hibaírtók első évada, amivel át is írták a Netflix eddigi gyakorlatát.

Ahogy azt én is megírtam Műsoron, a Netflix és a Nickelodeon együttműködése hosszú távúnak ígérkezik és közel 200 millió dollár értékű, ami új tartalmakat is magában foglal, köztük egy SpongyaBob spinoffot, a SpongyaBob Kockanadrág zenés produkciót is, amit kifejezetten Tintás Tunyacsápra írtak, valamint más hasonló tartalmakat.

A Glitch Techs is már ezen partnerségi üzlet keretében kerül fel a streaming óriás műsortárába, és további érdekessége, hogy a Nickelodeon és a Netflix márkaneve is ott lesz valamennyi produkcióban, ami ritka, hiszen a Netflix általában eltávolítja a partner stúdió-márkanevét, amikor átveszi a tartalmait, ez azonban most nem történik meg (a DreamWorks esetében másról van szó).

A Glitch Techs valószínűleg magyar szinkronnal érkezik, és már van magyar adatlapja is. Két tini álcaként egy játékboltban dolgozik, hogy elrejtsék igazi foglalkozásukat: az ő dolguk, hogy levadásszák a videojátékok szörnyeit, akik kijutottak a való világba -szól a hivatalos leírás, amihez már a magyar felirat is elkészült.

Glitch Techs New Series Trailer | Netflix Futures

Two teens work at a game store as a front for their actual job: Hunting video game monsters who’ve broken out into the real world. Glitch Techs Season 1 arri…

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója