Szeptemberben érkezik a Netflix Barbie sorozata, és Greta Gerwig filmje is visszatér új jelenetekkel az IMAX termekbe

Kezd kipukkanni a Barbie-láz? Dehogy, hiszen már nem is kell olyan sokat várni egy új Barbie műsorra, hiszen a Netflix és a Mattel összeállt egy új Babrie animációs sorozat kedvéért, és a nyári slágerfilm is visszatér bónusz jelenetekkel az IMAX termekbe.

A Mattel-univerzum tovább bővül, és jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy a Barbie sikere további kontentekkel gazdagíthatja majd a játékgyár és persze a közönség egyre gyarapodó igényeit. Ennek részeként szeptember 14-én debütál a Barbie: A Touch of Magic című új Netflix animációs sorozat is, viszont egyelőre hazai megjelenésről nincsenek infomációk.

Az új sorozatban Barbie „Malibu” Roberts és Barbie „Brooklyn” Roberts misztikus kalandban vesz részt, miközben az új barátságokat kötő álompáros felfedezi, hogy micsoda varázsalt és fantázia veszi őket körbe.

A történet szerint az említett páros Malibu tengerpartján élvezi az életet, amiko Barbie és Barbie egy titokzatos pónilóra bukkan, és együtt próbálják kideríteni, hogy honnan is jött az új barátjuk. Hamarosan azonban kiderül, hogy a titokzatos kisállat neve Peggy, aki egy Pegazus gyermeke, akit titokzatos küldetésre éppen Malibuba küldtek. Barbie-nak és Barbie-nak szorosan kell figyelniük barátaikra és családtagjaikra annak érdekében, hogy az új kis jövevényt biztonságban tudják tartani Rocki karmaitól, aki egy varázslatos lény, és saját misztikus küldetéssel rendelkezik.

Barbie Netflix

A Barbie: A Touch of Magic című új animáció a 2018-as, magyar profillal viszont nem elérhető Barbie DreamHouse Adventures című sorozat alapjaira építkezik, amelyben a barátok visszatérnek Malibuba, hogy ismét felvegyék a kapcsolatot korábbi barátaikkal és az előzményben látható helyszínekkel.

Új jelenetekkel visszatér az IMAX termekbe a Barbie film is

A Barbie-láz egyáltalán nem aludt ki, hiszen a Waner Bros. második legtöbb bevételt termelő alkotása hamarosan bónusz vetítéseket kap az IMAX termekben. Greta Gerwig csúcsokat döntögető alkotása szeptember 22-i kerül bővített jelenetekkel a kiválasztott IMAX mozikban, így akik eddig még nem látták a filmet – vagy netán bővítenék a Barbie-univerzum gyűjteményüket, rögtön dupla eséllyel pótolhatják akár streaming vagy IMAX-élményekkel.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.