Premier moziműsor #33 (augusztus 14-20)

Premierfilmeket néznél és Moziműsort keresel a hétre? Ebben az összeállításban megtalálod a heti filmpremiereket, amiket hamarosan láthatsz a kedvenc mozidban.

A héten érkezik Angel Manuel Soto új DC Comics szuperhős filmje a Kék Bogár, ami az előzetes vélemények szerint egészen jól sikerült, igaz, ezeket a premier előtti vetítésen szerzett első benyomásokat érdemes fenntartásokkal kezelni. Mindenesetre van okunk reménykedni egy kiváló DCEU alkotásban, amit majd egy erősen korhatáros vígjátékkal öblíthetünk le, és itt nem feltétlen Egy kutya négy élete típusú klasszikus cuki kutyás filmre kell gondolni, hiszen a Kivert kutyák egy egészen más stílusban közelíti meg a témát.

moziműsor

Akik igazi moziban látható és persze hallható kolosszális zenés-moziélményre vágynak, azoknak pedig illik majd beülni a Metallica M72 World Tour Live from TX #1 koncertre, aminek már az előzetese is egy hatalmas adag adrenalinbomba.

Lássuk, hogy ezen a héten mit nézhetünk premierben a mozikban:

Augusztus 17 (csütörtök)

Kék Bogár (Blue Beetle)

Kivert kutyák (Strays)

Ricsi a gólya és az elveszett kincs rejtélye (Richard the Stork and the Mystery of the Great)

Saint Omer – Megnézhető például az Uránia moziban

Exhibition on Screen: Leonardo mesterművei (Leonardo: The Works) – dokumentumfilm

Augusztus 19 (szombat)

Metallica M72 World Tour Live from TX #1 – koncertfilm

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.