Szenzációs bónusztartalmakkal nézhetjük az Indiana Jones és a sors tárcsáját online

Ha kimaradt a moziban, akkor hamarosan már onine is nézheted az új Indiana Jones filmet, ráadás bónusz tartalmakkal.

A Disney ma jelentette be az Indiana Jones és a sors tárcsája című új film online megjelenését, ami első körben a VoD beszerzésekre vonatkozik. Harrison Ford klasszikus filmjének a legújabb darabja augusztus 29-én válik elérhetővé a legtöbb digitális áruházban, beleértve a Prime Video-t, az Apple TV-t vagy a nálunk is nézhető Rakuten TV-t.

A film 4K UHD felbontásban és Dolby Atmos hangzással érkezik.

A megjelenéssel párhuzamosan debütálnak majd soha nem látott bónusztartalmak is, köztük öt olyan fejezettel, amelyek a Indiana Jones és a sors tárcsája elkészüléséhez kapcsolódnak. Ezek segítségével közelebbről is megismerkedhetünk majd a szereplőgárdával és a teljes stábbal egy etpikus, világot és városokat átívelő kaland segítségével.

A filmmel érkező kiegészítő videókban új karaktereket, jeleneteket, zenét, helyszíneket, produkciós tervezést, illetve vizuális effektusokat is csodálhatunk, amiket eddig sehol sem láthattunk.

Ezekre a bónuszfejezetekre számíthatunk:

  • 1. fejezet (Prológus) – Harrison Ford ismét akcióba lendül Indiana Jonesként! Utazás 1944-be, amivel a film bemutatja a film készítőit, szereplőket, jeleneteket, helyszíneket és azokat a hihetetlennek tűnő vizuális effektusokat, amelyek a Indiana Jones és a sors tárcsája izgalmas nyitányát alkotják!
  • 2. fejezet (New York) – Kalandra indulva James Mangold bemutatja az 1969-es Manhattan újraalkotását. Ez a film Helenát (Phoebe Waller-Bridge) állítja reflektorfénybe.
  • 3. fejezet (Marokkó) – A kalapos férfi visszatért! Fedezd fel Marokkót, miközben ez a funkció feltárja a medinai tuktuk üldözés és a szállodai verekedés páratlan jelenetét. Ismerd meg Teddyt (Ethann Isidore), Indy új szövetségesét.
  • 4. fejezet (Szicília) – Ismerkedj meg Renaldóval (Antonio Banderas), aki egy veszedelmes víz alatti kincsvadászatra vezeti hőseinket! Érd utol Harrison Fordot és Phoebe Waller-Bridge-et Szicíliában, és fedezd fel az Arkhimédész sírját körülvevő barlangokat, csapdákat és bogarakat.
  • 5. fejezet (Finálé) – Ez a részlet az Indiana Jones sorozat izgalmas csúcspontját fedi fel le. A szereplők és a filmesek James Mangold, Kathleen Kennedy, Frank Marshall, John Williams, Steven Spielberg és Harrison Ford búcsút vettek minden idők egyik legnagyobb hősétől.

A Disney+-os megjelenésről egyelőre nem érkeztek információk, de remélhetőleg hamarosan arra is sor kerülhet.

Indiana Jones

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.