Joe Pesci és a Maffiózók sztárjával jön a SkyShowtime-ra 2023 egyik legeredetibb vígjátéka

Már nem kell sokat várnunk, hiszen augusztus 4-én pénteken hazai nézők is megnézhetik a Peacocok idei egyik legjobb vígjátékát a magyar SkyShowtime-on. A Bupkis című sorozat a nyár egyik üde meglepetése lehet, ami végre magyarul is látható lesz a SkyShowtime műsortárában, és garantáltan jót fogunk majd szórakozni.

A Peacock Original sorozatot az Universal készítette, és egyik főszereplőja, írója és producere Pete Davidson lesz, akit a hazai nézők a Staten Island királya című filmben láthattak, de ismert még az amerikai NBC csatornán futó Saturday Night Live műsorban is. Egyik színésztársai Edie Falco, akit talán mindannyian a Maffiózók című sorozat Carmela Sopranojaként azonosítunk még mindig, de emlékezetes lehet a Jackie nővérben nyújtott alakítása is. Persze a legnagyobb név Joe Pesci, akit legutóbb éppen Martin Scorsese netflixes filmjében Az írben (The Irishman) láthattunk streamingen.

Az első SkyShowtime előzetese:

SkyShowtime

Bupkis producere Lorne Michaels a Broadway Videostól, a Universal Studio Group részlegétől Judah Miller, Dave Sirus, Andrew Singer és Erin David producerek mellett. A film rendezője és társproducere Jason Orley.

A kritikusok által elismert vígjátéksorozata féktelen és lebilincselő kalandokat rejt a családi esküvőktől a droggal fűtött autós utazásokon át a forgatásokon töltött magányos nyaralásokig. A hiteles, botrányos és őszinte érzelmi élmények bemutatják a sztárság jó, rossz és valós oldalait.

SkyShowtime

Többek között feltűnik még vendégszerepben La La Anthony, Colson Baker (Machine Gun Kelly), Steve Buscemi, Bobby Cannavale, Charlamagne Tha God, Charlie Day, Philip Ettinger, Brad Garrett, Al Gore, Paul Walter Hauser, Sunita Mani, John Mulaney, Simon Rex, Oona Roche, Ray Romano, Cliff Method Man Smith, Jon Stewart, Kenan Thompson, Marissa Jaret Winokur és Chase Sui Wonders is.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.