Visszatért a SkyShowtime magyar sorozata, ilyen lett A besúgó új díjazott kisfilmje

Egy kreatív kisfilm erejéig ismét visszatért A besúgó, és a népszerű SkyShowtime sorozat újrázása díjat is nyert a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének szakmai rendezvényén.

A besúgó beharangozó kisfilm a Paprika Shorts közreműködésével készült. A kreatív projekt a sorozat egyedi stílusát és képi világát tükrözi, és ennek kedvéért ismét összeálltak a főszereplők, így Geri (Váradi Gergely), Száva (Patkós Márton), Máté (Varga Ádám) és Kata (Szász Júlia) újra találkoztak Thuróczy Szabolcs, azaz Kiss Imre tartótisztnél egy kihallgatáson amelyben apró kis csavarral hívják fel a figyelmét A besúgó visszatérésére.

A több mint 20 éve, 2000 óta megrendezett Arany Penge Fesztiválon a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége díjazza azokat az alkotói csapatokat, amelyek kreativitásukkal példamutató szakmai eredményeket értek el. A besúgót népszerűsítő kisfilm a Filmes megoldások / Online tartalom kategóriában nyert Bronz Penge díjat.

skyshowtime besúgó

Ráadásul Szentgyörgyi Bálint rendezése, a Magyar Mozgókép Fesztiválon idén a legjobb tévésorozat díját is elnyerte.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.