Milyen a valódi Barbie-álomház? Magyarországra is megérkezik az új Warner reality

Pár nappal a Warner Bros. Pictures Barbie című filmjének várva várt bemutatója után az HGTV Magyarországon is bemutatja a Mattel ikonikus játéka, a Barbie-álomház nagyszabású, életnagyságú felújítását, és ezáltal a valóságban is létrehozza minden idők legnagyobb, legmerészebb és legszeszélyesebb otthonát legújabb vetélkedősorozatában, a Barbie Dreamhouse Challenge-ben.

Az HGTV-n július 25-én, kedden 21 órakor debütáló négyrészes eseménysorozatban, amelynek házigazdája Ashley Graham szupermodell, tervező, író és üzletasszony lesz, nyolc csapat HGTV-szupersztár és egy ünnepelt Food Network-séf vesz részt, akik egy dél-kaliforniai otthont alakítanak át egy valóságban is létező Barbie-álomházzá. Egy elkötelezett Barbie-rajongó pedig egyszeri és megismételhetetlen vakációt nyer az elkészült otthonban!

Kik szerepelnek a műsorban?

Barbie
Show Art

A Barbie Dreamhouse Challenge-ben számos híres meglepetés vendég jelenik meg, köztük a film legnagyobb sztárjai is felbukkannak. A vetélkedő során a népszerű tervező és a Barbie munkatársa, Jonathan Adler lesz a zsűrielnök az HGTV tervezője és a Barbie-álomház szakértője, Tiffany Brooks oldalán, akikhez minden héten egy-egy újabb híresség csatlakozik vendég zsűritagként. Minden egyes epizódban lenyűgöző és nosztalgikus Barbie-tartalmakkal találkozhatunk majd, miközben a csapatok az ikonikus Álomházra jellemző, merész terveket valósítanak meg az egész házban, többek között egy világító táncparkettet és egy íróasztalként is funkcionáló akváriumot, valamint olyan zseniális játékelemeket, mint a Barbie gardróbjában található forgó kalaptartó és a nappaliban lévő kombinált kisállatlift–telefonfülke.

A vetélkedő végén a győztes tervezőcsapat nevében adományt ajánlanak fel a Save the Children (Mentsük meg a gyermekeket) szervezet számára.

Barbie

„Mindehhez az HGTV eddigi legnagyobb felújító sztárjait gyűjtöttük össze, hogy egy valódi, tökéletesen működő Barbie-álomházat hozzanak létre – mondta Ashley. – A csapatokon nagy a nyomás: a tervezés közben a megszokott komfortzónájukat messze hátrahagyva kell szabadjára engedniük a kreativitásukat, hogy egy olyan házat álmodhassanak meg, amelyet Barbie is büszkén nevezne saját otthonának.”

Az extra hosszú, 90 perces premierben Ashley és a versenyzők inspiráló utazást tesznek a Mattel főhadiszállására, ahol észvesztő Barbie-meglepetésben lesz részük. A vetélkedő nyitányaként a menő ingatlan- és dizájnerpáros, Egypt Sherrod és Mike Jackson (Married to Real Estate) a földszintet érintő erőpróbán száll szembe az otthonfelújítási szakértő Jasmine Roth (Help! I Wrecked My House) és a Food Networkről ismert séf, Antonia Lofaso (Beachside Brawl) párosával.

Egypt és Mike az 1990-es évek neonszínű Barbie-stílusából merítenek ihletet, hogy a bejáratot, a nappalit és az étkezőt egy minden képzeletet felülmúló rózsaszín paradicsommá alakítsák át. Jasmine és Antonia egy lenyűgöző konyhát és családi pihenőszobát hoznak létre az 1960-as évek stílusában, modernkori elemekkel, amelyekben gombnyomásra előbukkanó készülékek és a 20. század közepének elegáns motívumai is megtalálhatók. Az első fekete Barbie tervezőjeként ismert Kitty Black Perkins meglepetés vendégként jelenik meg.

A második héten folytatódik az évad során versenyző HGTV-s otthontervezési és felújítási szakértő sztárok felvonulása. Nischelle Turner (Entertainment Tonight) vendégceleb zsűritagként fogja értékelni Ty Pennington (Rock the Block) és Alison Victoria (Windy City Rehab) munkáját, akik egy 1970-es évekbeli, menő, diszkó témájú „férfibarlangot” hoznak létre Ken számára, míg Jonathan Knight és Kristina Crestin (Farmhouse Fixer) az 1980-as évek csillogását hívják segítségül, hogy életre keltsék a fő lakosztályt.

Mindent visz a finálé

A finálé Barbie jellegzetes stílusa előtti tiszteleg a Christina Hall és James Bender (Christina on the Coast) által tervezett futurisztikus gardróbbal és öltözőhelyiséggel. Michel Smith Boyd és Anthony Elle Williams (Luxe for Less) egy olyan elegáns dolgozószobát terveznek, amely méltó Barbie legendás életrajzához. A létrehozott tereket a sztárvendég divattervező, Christian Siriano fogja kiértékelni.

Barbie

A Barbie Dreamhouse Challenge a Mission Control és a Mattel Television gyártásában készül. Az HGTV átélhető történeteket, szupersztár ingatlan- és felújítási szakértőket és elképesztő otthon-átalakításokat mutat be nézőknek, így inspirálni szeretné a rajongó közönséget, legyen szó akár Barbie világról, és annak látványos reality feldolgozásáról.

Így tehát aki szórakoztató és igényes otthonnal és életmóddal kapcsolatos tartalmakat keres, az HGTV a megfelelő hely lehet a lineráis csatornák tengerében.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.