Látványos új előzetest kapott Nicole Kidman akciósorozata a SkyShowtime-on

Hosszabb, és az előzőnél is látványosabb előzetes érkezett Taylor Sheridan, a Yellowstone rendezőjének új sorozatához, ami már egy ideje az év egyik legjobban várt SkyShowtime újonccá repítette. A korábban csak Lioness, mostanra viszont Special Ops: Lioness címre változó széria olyan színészeket vonultat fel, mint Zoe Saldana, Nicole Kidman, Morgan Freeman, Laysla De Oliveira, Michael Kelly.

A most érkezett friss kedvcsináló valamivel hosszabb mint az előző, és láthatóan az alkotók nem spóroltak az akciójelenetekkel és az izgalmak fokozásával, ami egy kémthriller sorozattól régóta elvárhatunk.

Ilyen lesz a Special Ops: Lioness:

A Special Ops: Lioness egy valós programon alapul és Cruz Manuelos (De Oliveira), egy kemény, de szenvedélyes fiatal tengerészgyalogos mindennapjairól szól, akit azért szerveztek be a Lioness csapatába, hogy segítsen egy terrorista szervezetet belülről felszámolni. Saldaña Joe-t alakítja, a Lioness program vezetőjét, akinek feladata a beépített női ügynökök kiképzése és irányítása.

SkyShowtime

A Special Ops: Lioness bemutatója július 23-án, vasárnap lesz a Paramount+-on, viszont a hazai SkyShowtime-os premierről még nem érkezett hír. Amint megkapom a hivatalos hazai megjelenési időpontot, frissítem a cikket.

SkyShowtime

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.