SkyShowtime újdonságok: júniusi filmek és sorozatok – 2023

Nyáron is több új tartalom érkezik Európa, és köztük Magyarország legolcsóbb streaming szolgáltatójának a műsortárába. A SkyShowtime ismét több új filmmel és sorozattal bővíti az amúgy is egyre növekvő kínálatát, amitezúttal is érdemes átnézni, és válogatni a sok újdonság között.

Ha még nem láttad a SkyShowtime májusi kínálatát, akkor itt tudod az előző havi érkezőket megnézni:

Milyen új film és sorozat érkezik júniusban a SkyShowtime-ra?

SkyShowtime június

Sokak örömére a nyár első hónapjában folytatódik a Star Trek: Strange New Worlds. az új epizódok azokat az éveket mutatják majd be, amikor Christopher Pike kapitány kormányozta a U.S.S. Enterprise űrhajót. A sorozatrajongók nagy kedvence, Anson Mount alakítja Christopher Pike kapitányt, Rebecca Romijn az első tisztet, a „Number One-t”, Ethan Peck Spock tudományos tisztet, Jess Bush Christine Chapel nővért, míg Christina Chong La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding Nyota Uhura kadét, Melissa Navia Erica Ortegas hadnagy, Babs Olusanmokun pedig dr. M’Benga szerepét játssza. A második évadban visszatér egy különleges vendégszereplő, Paul Wesley James T. Kirk szerepében, Carol Kane pedig új szereplőként Peliát alakítja.

Ezen kívül további két tavalyi blockbuster mozifilm is érkezik, ráadásul mindkét alkotás kizárólag ezen a platformon fog megjelenni. Ezek egyike lesz a Halloween Ends Jamie Lee Curtis főszereplésével, amelyben a félelmetes Michael Myers örökös harca véget ér, a másik pedig George Clooney és Julia Roberts romkomja a Visszatérés a paradicsomba, amiben a két A-kategóriás világsztár elvált párt fog alakítani.

SkyShowtime június
Joshua Jackson as Dan Gallagher and Lizzy Caplan as Alex Forrest in Fatal Attraction Season 1, episode 2 streaming on Paramount+, 2023. Photo Credit: Michael Moriatis/Paramount+

Ezek mellett természetesen visszatérő sorozatokban sem lesz hiányunk, hiszen hétfőnként folytatódik tovább a klasszikus pszichológia thriller, a Végzetes vonzerő sorozat változatának az első évada, péntekenként az Esküdt ellenségek második, az Egy Malice nevű város első, az Apanapok első, a Grease: Rise of the Pink Ladies első vagy a román a sorozat a Hackerville szintén első évada.

Új megjelenések:

Június 2 (péntek)

Success (Uspjeh) S01 E01-02 (heti epizódok)

  • A Success egy több szálon futó dráma erőteljes karakterekkel a középpontjában, akiket felőröl az élettel való küzdelem és a különböző sorscsapások. Ahogy az egy végzetes éjszakán elkövetett tetteik következményei kezdenek beszivárogni életük minden területére, ezek a különböző hátterű, hétköznapi emberek úgy döntenek, hogy felveszik a kesztyűt, amit a sors dobott nekik. A sorozat egy keserű óda Zágráb városához, sötét képet festve a mai társadalmak működéséről olyan átlagos emberek történetein keresztül, akik a szakadék szélén egyensúlyoznak. Egy általános érvényű, többrétegű történet, amely a frusztráció, a tehetetlenség és a passzivitás érzéseit tárja fel a számunkra is ismerős emberek életében – mindezt a szerelem, munka, család, hűség, bizonytalanság és bűnözés tükrében.

Június 6 (kedd)

Ticket to Paradise

  • Az Oscar-díjas George Clooney és Julia Roberts ismét együtt: a filmben egy elvált párt alakítanak, Davidet és Georgiát, akik közös erővel próbálják megakadályozni, hogy fülig szerelmes lányuk ugyanazt a hibát kövesse el, amit egykoron ők. A Working Title, a Smokehouse Pictures és a Red Om Films közös produkciója, a Ticket to Paradise egy romantikus vígjáték a második esélyek okozta édes meglepetésekről.

Június 9 (péntek)

Ruxx S01 E01-02 (heti epizódok)

  • A Ruxx egy modern párkapcsolati dráma. Románia fiatal generációjáról szól, akik egy olyan országban élnek, amelyben a múlt és a jövő egyszerre van jelen. A történet a címszereplő, Rux (Raluca Aprodu) körül forog. A lány egy nagymenő bukaresti ingatlanfejlesztő cégnél igyekszik helytállni, és azzal küzd, hogy élete egyéb területeit se hanyagolja el. Támogatja a családját, és mindent megtesz, hogy az USA-ban élő szerelme és közte a távkapcsolat ellenére ugyanolyan hévvel lobogjon a láng, mint azelőtt. Rux próbálja elhagyni Romániát és elutazni Los Angelesbe, de az élet ​ összeesküszik ellene, és belerántja a főnöke eddigi legnagyobb projektjébe: a felesége választási kampányába Bukarest polgármesteri címéért.

Június 14 (szerda)

Halloween Ends

  • Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) és a félelmetes Michael Myers örökös harca véget ér. Hosszú évek elteltével az őrült álarcos gyilkos továbbra is kijátssza a halált, és most már nemcsak Laurie-t, hanem a családját is fenyegeti. A Halloween (2018) című kasszasikerrel kezdődött izgalmas történetsorozat harmadik részében David Gordon Green rendező egy őrülten izgalmas, feledhetetlen fináléval zárja le a trilógiát.

Június 16 (péntek)

Star Trek: Strange New Worlds S02

A Star Trek: Strange New Worlds azokat az éveket mutatja be, amikor Christopher Pike kapitány kormányozta a U.S.S. Enterprise űrhajót. A sorozatrajongók nagy kedvence, Anson Mount alakítja Christopher Pike kapitányt, Rebecca Romijn az első tisztet, a „Number One-t”, Ethan Peck pedig Spock tudományos tisztet. A sorozat Pike kapitány, Spock tudományos tiszt és az első tiszt kalandjait követi nyomon még azt megelőzően, hogy Kirk kapitány a U.S.S. Enterprise fedélzetére lépett, hogy új világokat fedezzenek fel szerte a galaxisban.

Június 19 (hétfő)

Warszawianka S01 E01-03

SkyShowtime június
  • A Warszawianka egy kitalált lengyel drámasorozat, amely a 40 éves helyi legenda (Borys Szyc)tragikomikus varsói kalandjait mutatja be. Borys összetett karakter. Folyton bulizó, menthetetlen nőcsábász, aki mindenkivel jóban van. A vidám külső mögött azonban egy gyötrődő, önmagát utáló ember lakozik, aki beleesett szülei (Krystyna Janda és Jerzy Skolimowski) csapdájába, és akit gúzsba kötött az őt formáló kultúra és kor. Álmodozó lélek, és írói tehetsége meghódította az X generáció szívét. De mintha még nem nőtt volna fel. Nem elég erős. Miután ​ mindene megvolt, majd mindent el is veszített, megpróbálja megérteni a modern világot, amelyben a város legérdekesebb karakterei nyüzsögnek.

Mrs. Harris Goes To Paris

  • A Dior divatházzal együttműködésben készült Mrs. Harris Goes To Paris egy özvegy takarítónő történetét meséli el az 1950-es évek Londonjában, aki beleszeret egy Dior ruhába, és úgy dönt, hogy megszerzi magának. Miután rengeteget dolgozik, éhezik és szerencsejátékra adja a fejét, hogy összegyűjtse a pénzt álmai ruhájára, Harris asszony egy párizsi kalandra indul, amely nemcsak az öltözködését, de az egész Dior divatház jövőjét is megváltoztatja.

Június 19

Mrs. Harris Goes To Paris

A Dior divatházzal együttműködésben készült Mrs. Harris Goes To Paris egy özvegy takarítónő történetét meséli el az 1950-es évek Londonjában, aki beleszeret egy Dior ruhába, és úgy dönt, hogy megszerzi magának. Miután rengeteget dolgozik, éhezik és szerencsejátékra adja a fejét, hogy összegyűjtse a pénzt álmai ruhájára, Harris asszony egy párizsi kalandra indul, amely nemcsak az öltözködését, de az egész Dior divatház jövőjét is megváltoztatja.

SkyShowtime június

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.