Izgalmas betekintést kapunk a Yellowstone alkotójának új kémthriller sorozatához a SkyShowtime-on

A Yellowstone alkotójának új kémthriller sorozata Magyarországon a SkyShowtime-ra érkezik, ezzel is gazdagítva a legolcsóbb hazai streamer amúgy sem gyenge 2023-as kínálatát.

Új képek és részletek:

SkyShowtime

Az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan nem csak a Yellowstonnal alkotott maradandót, de a nevéhez fűződik a 2016-an készült A préri urai című dráma is, amiben Chris Pine mellett Ben Foster és Jeff Bridgget vállaltak főszerepet.

Új sorozata a Special Ops: Lioness korábban simán csak Lioness munkacímmel rendelkezett, és igen keveset lehetett róla tudni mostanáig. Azonban a tengerentúlon a Paramount+-on futó szériához új képek érkeztek, ami alapján az év egyik legjobban várt CIA-drámája lehet a Lioness. Nálunk természetesen a SkyShowtime fogja bemutatni valamikor 2023-ban, és főszereplője, valamint vezető producere Zoe Saldaña, aki mellett a vezető producerként szintén közreműködő, Oscar-díjas Nicole Kidmant, Laysla De Oliveirát és az ugyancsak Oscar-díjas Morgan Freemant is láthatjuk.

A Special Ops: Lioness egy valós programon alapul és Cruz Manuelos (De Oliveira), egy kemény, de szenvedélyes fiatal tengerészgyalogos mindennapjairól szól, akit azért szerveztek be a Lioness csapatába, hogy segítsen egy terrorista szervezetet belülről felszámolni. Saldaña Joe-t alakítja, a Lioness program vezetőjét, akinek feladata a beépített női ügynökök kiképzése és irányítása.

SkyShowtime
L-R Laysla De Oliveira as Cruz Manuelos, Zoe Saldana as Joe, and Nicole Kidman as Kaitlyn Meade in Lioness episode 7, Season 1 streaming on Paramount+, 2023. Photo Credit: Luke Varley/Paramount+

A sorozat az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios gyártásában készül, és a Yellowstone, szintén a SkyShowtime streaming platformján látható drámasorozatban is szereplő Dave Annablet mellett feltűnik majd, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur és Hannah Love Lanier, valamint az Emmy-díjra jelölt Michael Kelly.

A sorozat vezető producerei Taylor Sheridan, David C. Glasser, Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, Geyer Kosinski, Michael Malone és John Hillcoat.

SkyShowtime
L-R James Jordan as Two Cups, Jonah Wharton as Tex, Jill Wagner as Bobby, Zoe Saldana as Joe, Nicole Kidman as Kaitlyn Meade, Austin Hébert as Randy and Laysla De Oliveira as Cruz Manuelos in Lioness episode 5, Season 1 streaming on Paramount+, 2023. Photo credit: Greg Lewis/Paramount+
SkyShowtime
SkyShowtime

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.