A Wednesday megdöntötte a Stranger Things 4 rekordját

Elképesztően jól fut a Netflixen a Wednesday című YA sorozat. Az Addams Family reboot múlt hét szerdán mutatkozott be a műsortárba, és máris megdöntötte a Starnger Thing 4 első hetében mért nézettségi rekordját.

Ez összesen 341,2 millió megtekintett órát jelent a Wednesday számára.

A Stranger Things a nyitóhéten májusban 286,790 millió megtekintéssel kezdett, ami viszont két részben érkezett, így csak annak első felét mutatja valójában, majd ezt követően a Netflix a júliusi folytatást már hozzáadta az előző rész számaihoz, így pedig összesen 8 hétig tudott a csúcson maradni.

A Wednesday most 341.230.00 nézett óránál tart, ami rekordot jelent a nem angol nyelvű sorozatok első hetében. Ugyan a Stranger Thing a második hetében már 235.010.00 megtekintett órával rendelkezett, amit viszont a Wednesday Addams központú Tim Burton sorozat akár felül is múlhat.

Ezen kívül a Tim Burton, Al Gough és Miles Millar sorozata 83 országban végzett az első helyen a sorozatok között, ami rendkívül jó teljesítmény.

A számokat elnézve nem lehet kérdés, hogy a Netflix hamarosan bejelenti a Wednesday folytatását is.

#netflixvilág #wednesday #jennaortega

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.