Az Éhezők viadala rendezője elhozza Álomországot a Netflixre Jason Momoa új kalandfilmjével

Jason Momoa novemberben visszatér a Netflixre, jön az Álomország (Slumberland) családi kalandfilm a hálaadás időszakára időzítve, ami az előzetes alapján gyönyörű látvánnyal rendelkezik, és várhatóan Momoa érzelmesebb arcát is megismerhetik majd a nézők.

A filmben egy kislány titkos térképet talál Slumberland álomvilágához, és egy különc betyár segítségével álmokon átkelve, és rémálmok elől menekülve indul megkeresni nemrég elvesztett édesapját. A Netflix új filmje Windson McCay A kis Nemo – kalandozás Slumberlandban című képregényén alapul, amit David Guion és Micahel Handelman írt, és a rendezői székben pedig az a Francis Lawrence ült, aki az Éhezők Viadala franchise fölött is bábáskodott, jelenleg éppen az előzményfilm, az Énekesmadarak és kígyók balladáján is dolgozik, aminek várhatóan 2023 tavaszán lesz a bemutatója.

A filmben Momoa mellett feltűnik majd a Tiszta szívvel foci vagy az Éjféli égbolt sztárja Kyle Chandler, az utazásra invitáló kislány szerepében pedig A Lármás család Sasha hangját kölcsönző Marlow Barkley-t láthatjuk.

képek a filmből:

#netflixvilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.