Így tudod nézni Magyarországon a Gyűrűk Ura új előzménysorozatát az Amazonon

Izgalmas időszak vár a fantasy rajongókra, hiszen több nagyszabású alkotás is előzménysorozatot kap az elkövetkező hetekben, ami rajongók millióit fogja leültetni a különböző méretű képernyők elé.

A sort az HBO kezdi, hiszen augusztus 22-én jön a Trónok harca előzménysorozata a Sárkányok háza első része, ami George R. R. Martin Tűz és vér című könyvére támaszkodva a Targaryen-házra fog fókuszálni. Ezután másfél héttel, szeptember 1-jén „vagy” 2-án érkezik a Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi című szintén előzménysorozat, amely több ezer évvel J.R.R. Tolkien A hobbit és A Gyűrűk Ura eseményei előtt játszódik. Azért van megadva két időpont, hiszen az időzónák miatt az HBO-hoz hasonlóan a hajnali premier a különböző országokban eltérő napra fog esni.

Mikor érkezik a Gyűrűk ura: A Hatalom Gyűrűi?

Ennek értelmében A Hatalom Gyűrűi premierje Magyarországon szeptember 2-án Hurrápénteken*, hajnali 3 órakor lesz, de például Kaliforniában vagy Nevadában szeptember 1-jén 18:00 lesz a bemutató.

Az Amazon azt is megerősítette, hogy a fantasy sorozat heti bontásban érkezik a szolgáltató streaming platformjára az Amazon Prime Videóra, amelynek szintén tudjuk a pontos megjelenését. Így tehát a harmadik rész szeptember 9-én szintén Hurrápénteken érkezik, de ott már hajnali 6 óra lesz a frissítés időpontja.

A 8 részesre tervezett sorozatnak a továbbiakban itt tudjátok követni a premier időpontjait:

1.-2. epizód szeptember 2-án hajnali 3 óra

3. epizód szeptember 9-én hajnali 6 óra

4. epizód 16-án hajnali 6 óra

5. epizód szeptember 23-án hajnali 6 óra

6. epizód szeptember 30-án hajnali 6 óra

7. epizód október 7-én hajnali 6 óra

8. epizód (évadfinálé) október 14-én hajnali 6 óra

Történet

A sorozat Középfölde történetének mesés második korának hősi legendáit tárja majd fel. A viszonylagos béke korszakától kezdve követhetjük nyomon egy népes szereplőgárda történetét, miközben szembenéznek Középföldén újra megjelenő gonosszal. A Ködhegység legsötétebb bugyraitól Lindon fenséges erdőin és Númenor lélegzetelállító szigetkirályságán át a térkép legtávolabbi szegletéig felbukkanó különféle királyságok és szereplők öröksége még az eltűntük után is sokáig tovább él majd.

Az Amazon Studios a Gyűrűk Ura világában játszódó nagyszabású fantasy sorozata lehet minden idők egyik legdrágább sorozata, mivel az össz költségvetés meghaladja az egymilliárd dollárt.

A sorozathoz új képek is érkeztek:

*A Hurrápéntek a Műsoron pénteki streaming ajánlója, ami egyedi poszterrel jelenik meg a közösségi oldalakon

Amazon Prime Video

Előfizetés:

**899 Ft/hónap

**Kedvezményes időszak

REGISZTRÁCIÓ

#műsoronplus #amazonprimevideo

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.